Search
Close this search box.

Tarjoukset

Savorak: tarjoustuotteet

Hyödynnä vaihtuvat tarjoukset.

Haluatko tarjoukset suoraan sähköpostiisi? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi.

Mökki-p -laiturin tai oloneuvos-laiturin ostajalle uimaportaat kaupan päälle

Tarjous on voimassa 30.6.2024. Tilaa verkkokaupasta Mökki-P -tai Oloneuvos-laituri, niin saat kaupan päälle uimaportaat.

Alennetut rahtihinnat Mökki- ja saunalaitureihin 30.6. asti verkkokaupasta

Iso etu Betoniponttonilaiturin tilaajalle

Iso etu Betoniponttonilaiturin tilaajalle: Betoniponttonilaituri 6×3,15m, vihreä nyt rahtivapaasti Manner-Suomeen. Tarjous voimassa
31.7.2024 asti. Säästö 460-960€. 

Betoniponttonilaituri soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten uimiseen, oleskeluun, veneilyyn. Sopii myös isompien veneiden kiinnitykseen. Vakaa betoniponttonilaituri sopii niin järvi- kuin meriolosuhteisiin. Suunnittelussa on huomioitu kesän myrskyt ja talven jäät, joten laituri sopii haastaviinkin olosuhteisiin. Betoniponttonilaituri on huoltovapaa ja talvehtii vedessä.

Betoniponttonilaituri rahtivapaasti 31.7.2024 asti

Outlet

Outlet- verkkokaupastamme löydät esimerkiksi mallistosta poistuneita tai pikkuvikaisia laitureita ja laituritarvikkeita. Tuotevalikoima päivittyy jatkuvasti ja hinnat ovat edulliset.

Voit tehdä tilauksen helposti verkkokaupasta, sekä lisätä samalle tilaukselle myös muita verkkokauppamme normaalihintaisia tuotteita. Voit noutaa tuotteet Rantasalmen tehtaalta tai tilata toimitettuna suoraan kotiisi, jolloin verkkokauppa laskee toimituskulut postinumerosi perusteella.

Outlet- verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei luonnollisesti ole vaihto ja palautusoikeutta.