Search
Close this search box.
T&T-Mertityö-Tom-Hynynen

Ota yhteyttä:

Tom Hynynen
puh. 040 524 4038
info@merityot.fi

T & T Merityöt Oy
Ruusuniemenaukio 1, 00980 Helsinki
www.merityot.fi
Facebook
Instagram

Etelä-Suomen rannikkovesien Savorakin esittelylaiturin löydät Vuosaaresta. Kysy lisää Tompalta!

Tom Hynynen

Rento, mutta asiansa osaava. Siten voisi tätä pääkaupunkiseudun miestä kuvailla. Tom Hynysellä, ”Tompalla”, on hallussa niin merialueiden rantojen tuntemus kuin kesäinen vesiurheilu seisottavilla jeteillä. Hänen yrityksensä, T & T Merityöt, on meritöiden moniosaaja Helsingin seudulla ja Etelä-Suomen rannikkovesialueilla. Saaristokuljetukset, kaivuutyöt ja laitureiden asennukset, niin isot kuin pienet projektit – kaikki hoituu sovitusti ja ajallaan.

Asiakkaiden kertomaa

”Tomppa on sanansa mittainen mies, tekee mitä lupaa. Perin tyytyväinen olen ollut häneen, erityisesti vastuuntuntoisuuteen. Hän tekee pikkuisen aina enemmän kun mitä asiakas on odottanut. Tomppa on asiantuntija, joka tuntee ja tietää merialueiden vaativat olosuhteet; mitkä laiturit missäkin kestää ja miten ne pitää rakentaa. Hän ymmärtää niin jäätilanteet kuin tuuliolosuhteet sekä sen miten ne laituriin vaikuttaa. Tomppa on ahkera eikä pelkää töitä. Tuolla hän meidänkin rannassa märkäpuku päällä asteli ja sukelteli, jotta laiturimme he saivat asennettua hyvin. Tom myös varmisteli läpi työn, että kaikki oli kunnossa. Asiakkaana ei itsen tarvinnut huolehtia vaan pystyi luottamaan T&T Meritöihin. Hyvää oli heidän työnsä jälki.

Poikkeuksellista oli myös se, että oman laiturin toimitus tuli aikaisemmin kuin mitä oli arvioitu. Myöhäisemmästä kesästä Tomppa aluksi puhui, mutta sitten hän olikin yhteydessä jo keväällä todeten, että puskeevat laiturit kevyen jään läpi rantaan. Ja niin he tekivät! Lisätöitäkin tilasin sitten Tompalta, kun niin tyytyväinen olin. Nytkin, jos itselle tulisi jotain ongelmaa tai tarvetta niin tuntuu että voisin hänelle soittaa, ja tiedän että hän hoitaisi homman heti kun pystyisi. Lämpimästi voin siis suositella, että jos tarvitset hyvää laiturinrakentajaa ja -toimittajaa niin ole yhteydessä T&T Meritöihin.”

– Kenneth Tarvonen, toimitusjohtaja, Rayo 3D ToothFill Oy –

”Sehän meni niin, että kun Savorakilta olin saanut Tompan yhteystiedot ja soitin hälle, niin Tomppa kertoi olevansa synnyttämässä lastaan. Tai siis vaimonsa tukena oli juuri silloin. Sanoi, että on minuun heti yhteydessä takaisin kun vain pystyy, ja niin hän olikin. Kaikki toimi hänen kanssaan oikein mainiosti ja kaikki hoitui myös T & T Meritöiden toimesta hyvin. Mitä vaan Tomppa on luvannut, että hoitaa niin se on pitänyt. Ketjuja hän muun muassa kävi säätämässä kun laitoin talven jäljiltä, että laituri oli mennyt hieman vinoon. Tosi tyytyväinen olen ollut Tompan työhön ja asenteeseen, joten lämpimästi voin suositella muillekin. Hyvät ja tukevat on myöskin olleet itse laiturit; hinta-laatu sekä hinta-kestävyyssuhde on Savorakin laitureissa kohdillaan.”

– Karl-Henrik Söderström –

Mikä on oma taustasi & osaamispohja laitureiden myyntiin? 
”Vesialan rakentamisen parissa on töitä tullut tehtyä koko elämä. Yrittäjyyttä on takana kymmenen vuotta. Osaamiseen kuuluvat mm. rannan muokkaukset, ruoppaukset, koneelliset purkutyöt, maisemointityöt, viemäröinnit ja kaapeloinnit. Monipuolista kokemusta löytyy – kaikki se tukee hyvin laitureiden myynnissä ja asentamisessa tarvittavaa osaamista.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita? 
”Kotimainen, hyvä tuote. Viisi vuotta on tullut Savorak laitureita jälleenmyytyä ja loppua ei näy. Se kertonee, että tyytyväisiä ollaan tuotteeseen oltu.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”On pyritty siihen, että sovituista asioista asiakkaan kanssa pidetään kiinni. Periaate on ollut, että tehdään hommat alusta loppuun. Tarjotaan asiakkaalle kokonaisvaltainen ratkaisu ja toimitus ”Avaimet käteen” -tyylillä.” Se periaate ollaan hyväksi havaittu. Tyytyväisiä ovat asiakkaat olleet, joten samaa linjaa aiotaan jatkaa ja vahvistaa.”