Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Pekka Bergström
puh. 041 548 7090
pekka@pekabe.fi

Pekabe Oy
Porvoonkatu 5, 07900 Loviisa

www.pekabe.fi

Savorakin kelluvan esittelyputkiponttonilaiturin löydät Loviisasta osoitteesta Pitkäsaarenkuja 10. Jos kaipaat tarkempaa laituriesittelyä paikan päällä niin soittele etukäteen Pekalle ja sovi tapaaminen!

Pekka Bergström

Kun jälleenmyyjällä itsellään on Savorakin laituri omassa rannassaan, niin ei liene tarvetta muuta sanoa tämän miehen -Pekka Bergströmin- uskosta asiakkailleen toimittamaansa tuotteeseen. Voi vain todeta, että laiturikauppiaalle on hyvä lähtökohta ja elämän ankkuri se, kun lapsuutensa on saaressa saanut asua ja samaisessa paikassa nykyäänkin ympäri vuoden viettää vapaa-aikaansa mökkeilyn ja veneilyn parissa.

Pekka Bergström itse ja hänen oma Savorakin laiturinsa, joka on 2,4 m leveä ja 6 m pitkä betoniponttonilaituri

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Kansakoulun olen aikanaan käynyt ja meritöissä ollut sen jälkeen vajaat parikymmentä vuotta. Yrittäjä minusta tuli 18 vuotta sitten. Nyt yritykseni, Pekabe Oy:n pääliiketoimintaa on sähköurakointi, mutta tosiaan vesistöpuoli on taustani vuoksi hyvin hallussa.

”Olen itse saaressa kasvanut ja siksi pelannut laiturien kanssa koko pienen ikäni. Osaamista ja kokemusta aiheesta on hyvin monipuolisesti ja eri näkökulmista kertynyt sen pohjalta ja muutenkin elämäni aikana.”


Tämä Pekaben jälleenmyymä laituri löytyy Påsalosta. Kyseessä on 2,4 m leveä ja 6 m pitkä sekä 500 mm putkiponttoneilla varustettu uimalaituri

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Parempaa ei löydy. Hinta ei välttämättä ole halvin markkinoilla, mutta laatu toisaalta on Savorakin laitureissa hinnan kanssa kohillaan. Seitsemisen vuotta on itsellä heidän tuotteiden jälleenmyyntiä nyt takana. Omasta laituritarpeesta se lähti, ja tyytyväinen olen ollut.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Laadukas ja kokonaisvaltainen asiakaspalvelu yleisesti ottaen.

”Meillä jokaiselle asiakkaalle luvataan myös, että ensimmäisen talven jälkeen keväällä käymme suoristamassa uuden laiturin, jos jäät ovat painaneet sitä vinoon. Monesti juuri ensimmäisen talven jälkeen se on mahdollista. Tästä palvelustamme ovat asiakkaamme olleet erityisen tyytyväisiä.”

”Työstämme ja sen laadusta ei ole reklamaatiota tullut, mikä tietysti on tuntunut hyvälle ja kertoo meille, että linjamme on ollut asiakkaidemme ja toimintatapojemme suhteen oikea.”


Tässä Loviisan kaupungin leirintäalueen uimalaituri, jolla leveyttä 2,4 m ja pituutta 24 m. Laiturissa on 400 mm putkiponttonit

Asiakkaan kertomaa

”Jos joku on kysyny, niin olen kyllä suositellu Pekkaa ja Savorakia. Mä olen ollu erittäin tyytyväinen niin laituriin kuin siihen miten se siihen tuli; kaikki asennukset ja toimitukset meni just kuten sovittiin. Missään vaiheessa ei ollut mitään murheitä sillon projektin aikana eikä ole ollut nyt neljän vuoden aikana, mitä laituri on saaripaikassamme Loviisan ulkosaaristossa ollut. Se mitä Pekan kanssa on sovittu niin hän on pitänyt lupauksensa aina täydellisesti; aikataulullisesti ja kaikin puolin. Erittäin ammattitaitoista porukkaa kaikki.

Itse laituri on äärettömän haasteellisessa paikassa, avomeren äärellä. Olosuhteet sellaset, että esimerkiksi kun lounaasta kovasti tuulee niin siinä voi olla kahden metrin aallot. Mutta olosuhteet ja kaiken miehet ottivat hyvin huomioon laiturin suunnittelussa. Ennen paikassa oli betoniponttonilaituri, mutta tuuli käänti sen yhtenä vuonna ympäri. Nyt tämä on Savorakin putkiponttonilaituri ja kolmella ponttonillaan se on erittäin vakaa. Kestänyt kaikki säät moitteettomasti. Siksi hyvää tuotetta ja hyvää palvelua mielelläni mainostan muillekin.”

– Kalle Lundqvist, eläkkeellä oleva yrittäjä, Loviisa-

Tältä Kalle Lundqvistin laituri näyttää. Leveyttä sillä on 3,15 m ja pituutta 7,5 m. Laituria kannattelevat 500 mm putkiponttonit