Search
Close this search box.

Miksi Savorak laituri?

10 syytä, miksi Savorak laituri on paras valinta rantaasi

Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme haastaneet itsemme kehittämään markkinoiden parhaita laitureita.

Kestävän ja toimivan Savorak laiturin perustana ovat:

  • Käyttäjäkokemukseen ja asiakaspalautteeseen pohjautuva suunnittelu
  • Kehittynyt materiaali- ja tuotantoprosessi
  • Korkealaatuinen puutavara sekä muut materiaalit
  • Jatkuva laadun varmistus

Kaikki laiturit eivät ole samanlaisia!

Savorak laituri on tukeva ja vakaa laituri.

Savorakin laiturimallistosta löydät käyttötarpeisiisi ja käyttöolosuhteisiisi sopivan tukevan ja vakaan laiturin. Reunalle asennetut ponttonit parantavat laiturin vakautta ja reunakantavuutta.

Tuuli ja aallokko aiheuttavat laituriin kohdistuvia dynaamisia voimia (vääntö ja taivutus). Jykevät runkopalkit, optimoitu rakennesuunnittelu, sekä oikeanlainen ponttonien sijoittelu takaavat kestävän rakenteen.

Laiturin sopiva kansikorkeus pitää puurakenteet kuivina. Tuuliolosuhteiden ja aallokon huomioiminen laiturin sijoittelussa on myös tärkeää.

Sileät kansilaudat ja pyöristetyt kulmat lisäävät laiturin käyttöikää. Sileä kansilauta on helppo puhdistaa, se kuivuu nopeasti ja antaa hyvän jalkatuntuman.

Kansilaudat eivät vety päistään, koska ne katkaistaan määrämittaisiksi jo ennen kyllästämistä. Höylätty ja kulmapyöristetty puukansi hylkii vettä ja on pitkäikäinen.

RST-ruuvinaulat takaavat kansilautojen pitävän kiinnityksen. Kansilaudat pysyvät suorina ja kansi on aina tasainen.

Sinkkikerros suojaa terästä korroosiolta ja kulumiselta. Kuumasinkitty teräs kestää hyvin myös meriolosuhteissa.

Savorak laituri talvehtii normaaliolosuhteissa vedessä. Betoniponttonilaiturit talvehtivat myös haastavissa jääolosuhteissa.

Nopeat toimitusajat sekä avaimet käteen -toimitus takaavat helpon ja huolettoman laiturihankinnan.

Huoltopalvelumme sekä verkkokauppamme palvelevat teitä kaikissa laituriin ja laiturivarusteisiin liittyvissä tarpeissanne.

Laiturit suomalaisena käsityönä

Savorak toteuttaa laiturin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, sinun ympäristöösi.

Yhteistyöllä laituri unelmastasi totta!

– Olo on kuin uudelleen syntynyt, kun on saanut olla laiturilla ja veden äärellä, on yrittäjämme Tomi Kokkonen, todennut. Saattaapa noilla hänen hetkillään olla vaikutuksensa siihen, että Savorakin laitureilla viihdytään.

Asiakkaistamme välitämme paljon. Uskomme lisäksi, että kun työntekijöillämme on hyvät työolosuhteet ja heidän hyvinvoinnistaan välitetään, välittyy se myös tuotteisiimme, ja viime kädessä asiakkaillemme.

Hyvä ilmapiiri sekä yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Oman tehdastiimimme lisäksi meihin kuuluu laaja Savorakin laitureiden jälleenmyyjien verkosto.

Koko maan kattavalta jälleenmyyjäverkostoltamme saamme oman tiimimme lisäksi tärkeää palautetta ja ideoita, mitkä kaikki auttavat kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme edelleen.

Meillä on asiallinen ote työhömme, mutta kuitenkin rennolla otteella sitä teemme. Tämänkin asenteemme uskomme välittyvän laitureihimme.

Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että Savorakin laituri on kotimainen, käsintehty ja esteettisesti viimeistelty laituri, jossa hinta-laatusuhde on korkea ja jossa laiturin valmistamisen tapa ja huolellisuus tuntuu ja näkyy.

Eri laiturimalleihimme pääset tutustumaan täältä.

Lisäksi laituritarvikeverkkokauppamme palvelee sinua 24/7 – klikkaa ostoksille!

Hyödynnä ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen, laiturinmyyjämme asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan. Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi