Me teemme laiturisi käsin Rantasalmella, Itä-Suomessa

Tuleepa laituritilaus meille mistä päin Suomea tahansa, tapahtuu kotimaisen ja käsintehdyn Savorakin laiturisi valmistus seuraavien miestemme toimesta Rantasalmella. Tehdastiimimme lisäksi meitä täydentää koko maan kattava parinkymmenen jälleenmyyjämme verkosto. Heidän avullaan pystyt saamaan oman Savorakin laiturisi minne päin maatamme tahansa – vaikka Ruotsiinkin.

Tässäpä lyhykäisyydessään esiteltynä tehtaamme laitureiden valmistuksen ammattilaiset!


TOMI KOKKONEN, Yrittäjämme. Kova mies tekemään töitä ja vielä kovempi visioimaan tulevaa. Huolehtivainen myös – yrittäjä, joka ei unohda kiireenkään keskellä kysyä vieraalta, jotta ”Haluaisitko kahvia?” Kaiken muun lisäksi Tomi on Savonlinnan & Rantasalmen alueen jälleenmyyjämme.


TAISTO KOKKONEN, pitkän linjan ammattilainen. Elämänkokemuksen kuulee jo kilometrin päähän, saati näkee, että työ kuin työ on hänellä hallussa ja hoituu. Tarkka ja rauhallinen -ihailla vaan voi.


EERO KOKKONEN. Jos tehtaaseemme astelet sisään, niin Eero suurella todennäköisyydellä on ensimmäinen, joka tulee sinulle jotain sanomaan. Huumorintajuinen, sosiaalinen ja nokkela mies. Hänen taitavista käsistään on monet laiturimme maailmalle lähteneet.


HANNU-PEKKA VELLONEN. Kuvauspäivänämme hän oli lomalla rakentamassa perheelleen taloa. Tuo tieto riittäneekin kertomaan Hannu-Pekasta oleellisen. Huolehtiva ja hyvä mies. Ammattilainen isolla A:lla. Respect.


MARKKU HUKKANEN. Jos pitäisi yksi sana valita niin ”leppoisa” kuvaa tätä miestä hyvin. Hänen kanssaan on helppo olla ja tulla juttuun. Toisaalta työnjälki kertoo, että huolellisuutta niin ikään löytyy hänen näpeistään paljon.


MIKA HUKKANEN. Hän ei ole vielä pitkään ollut meillä töissä, mutta hyvin on porukkaan solahtanut ja laitureiden valmistukseen liittyvät työt ottanut haltuun – ammattimies kun on. Ei tee itsestään numeroa, vaan keskittää mieluummin energiansa oleelliseen eli laadukkaiden laitureiden valmistukseen.


JANI NIIRANEN. Tämä mies osaa tarttua toimeen ja on nopea liikkeissään. Vitsikäskin vielä. Ilman Jania olisi iso aukko Savorakin tehdastiimissä ja laitureidemme teossa.


EVERT SALMI. Tämä nuori mies on kesätyöntekijöistämme nuorin. Tarkka työstään ja hyvä niin. Hänen kaltaisiaan tarvitaan!


VILI KOKKONEN. Hän on toinen kesätyöntekijämme. Vilillä on asiantuntevasti kaikki sähköhommat hallussa. Hän tuo niin ikään arvokkaan lisän tehdastiimiimme.

”Yhteisesti haluamme sanoa, että meillä on ilo olla valmistamassa tai uudistamassa myös sinun rantapaikkasi laituria, jos sellaiselle työlle ilmenee tarvetta!”

Lämpimin terveisin Tomi, Taisto, Eero, Hannu-Pekka, Markku, Mika, Jani, Evert & Vili

7 syytä valita Savorak-laituri

fiFI
sv_SESV fiFI