Me teemme laiturisi käsin Rantasalmella, Itä-Suomessa

Tuleepa laituritilaus meille mistä päin Suomea tahansa, tapahtuu kotimaisen ja käsintehdyn Savorakin laiturisi valmistus seuraavien miestemme toimesta Rantasalmella. Tehdastiimimme lisäksi meitä täydentää koko maan kattava parinkymmenen jälleenmyyjämme verkosto. Heidän avullaan pystyt saamaan oman Savorakin laiturisi minne päin maatamme tahansa. Lisäksi yhteistyökumppanimme kautta myös Ruotsiin.

Tässäpä lyhykäisyydessään esiteltynä tehtaamme laitureiden valmistuksen ammattilaiset!


TOMI KOKKONEN, Yrittäjämme. Kova mies tekemään töitä ja vielä kovempi visioimaan tulevaa. Huolehtivainen myös – yrittäjä, joka ei unohda kiireenkään keskellä kysyä vieraalta ”Haluaisitko kahvia?” Kaiken muun lisäksi Tomi on Savonlinnan & Rantasalmen alueen jälleenmyyjämme.


TAISTO KOKKONEN, tarkka ja rauhallinen, pitkän linjan ammattilainen. Elämänkokemuksen ansiosta työ kuin työ on hänellä hallussa ja hoituu.


EERO KOKKONEN. Jos tehtaaseemme astelet sisään, niin Eero suurella todennäköisyydellä on ensimmäinen, joka tulee sinulle jotain sanomaan. Huumorintajuinen, sosiaalinen ja nokkela mies. Hänen taitavista käsistään on monet laiturimme maailmalle lähteneet.


HANNU-PEKKA VELLONEN. Ammattilainen isolla A:lla. Vastaa tuotantopuolesta ja pitää porukan kasassa.


MARKKU HUKKANEN. Jos pitäisi yksi sana valita niin ”leppoisa” kuvaa tätä miestä hyvin. Hänen kanssaan on helppo olla ja tulla juttuun. Toisaalta työnjälki kertoo, että huolellisuutta niin ikään löytyy hänen näpeistään paljon.


MIKA HUKKANEN. Laitureiden valmistukseen liittyvät työt hoituu – ammattimies kun on. Ei tee itsestään numeroa, vaan keskittää mieluummin energiansa oleelliseen eli laadukkaiden laitureiden valmistukseen.


JANI NIIRANEN. Tämä mies osaa tarttua toimeen ja on nopea liikkeissään.

”Yhteisesti haluamme sanoa, että meillä on ilo olla valmistamassa tai uudistamassa myös sinun rantapaikkasi laituria, kun sellaiselle ilmenee tarvetta!”

Lämpimin terveisin Tomi, Taisto, Eero, Hannu-Pekka, Markku, Mika ja Jani

7 syytä valita Savorak-laituri

fiFI