Search
Close this search box.

Valmislaiturit

Valmislaituri on helppo valinta omaan rantaan. Tilaa verkkokaupasta toimitettuna tai tilaa ja nouda Savorakin myymälästä.

Saunalaiturit ovat hyvä vaihtoehto Suomalaisen sisävesistön saunan rantaan uimista ja veden hakua ajatellen, sekä helpottamaan veneeseen nousua. Saunalaiturin vakautta lisäävät T-pääty, rantakiinnitys, sekä ankkurointi.

Ponttoneina Savorak 250l EPS- laatikkoponttonit.

Saunalaitureita on kahta mallia ja molempiin malleihin sisältyy kävelysilta.

Mökkilaituri sopii kaikkiin rantoihin, ja on yksi suosituimmista laiturimalleistamme. Laiturin rakenne on suunniteltu niin, ettei korroosiolle alttiita osia ole vedessä.

Vakaa ja turvallinen mökkilaituri sopii oleskelu- ja uimalaituriksi, sekä veneen kiinnitykseen.

Laiturin reunoille sijoitetut putkiponttonit (katamaraanirakenne) tekevät laiturista vakaan ja parantavat reunakantavuutta.

Ponttonin sileään pintaan ei tartu lika eikä levä. Ponttoni kestää hyvin suolavettä ja on iskunkestävä kylmissäkin lämpötiloissa.

Mökkilaituri on kauttaaltaan kylkiverhottu ja sopii hyvin myös mataliin rantoihin. Se talvehtii vedessä ja on huoltovapaa.

Materiaaleina laitureissa ruskea ja vihreä painekyllästetty mänty.

Savorak laiturin kestävyys ja korkeatasoinen viimeistely syntyy laadukkaista materiaalivalinnoista, jatkuvasta tuotekehityksestä ja loppuun hiotusta kotimaisesta tuotannosta.