Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Jorma Markkanen
Puh. 040 5126703
myynti@rantarakentaja.fi

Saimaan Rantarakentaja / Savorak laiturimyynti

Varkauden Portti
Kiertotie 2, 78200 Varkaus
Avoinna arkisin klo 8-16

www.rantarakentaja.fi
Facebook

Jorma Markkanen

Kun on Saimaalta kotoisin, koko työuransa rakennusalalla työskennellyt ja vapaa-ajallakin aika kuluu kesämökkihommien parissa, on sanomattakin selvää, että edessä seisoo rantarakentamisen ammattilainen. Eikähän noita asioita miehestä tarvitse lukea – ne kyllä hänen rauhallisesta ja vakuuttavasta olemuksesta ja puhetavasta huomaa muutenkin. Sellainen on Jorma Markkanen, jonka yrityksen -Saimaan Rantarakentajan- ydinalaa on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia laituri- ja terassiratkaisuja.

 

Tässä Heinävedelle toimitettu ja asennettu Savorakin betoniponttonilaituri

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Rakennusinsinöörin ja rakennusmestarin paperit tuli aikoinaan ammattikorkeakoulusta hankittua. Eri tehtävissä rakennusalalla olen sittemmin toiminut ja se on kartuttanut käytännönkin osaamiseni alalta monipuoliseksi. Yrittäjänä olen itse toiminut nyt reilut kymmenen vuotta. Kotiseudulla koko elämäni viettäneenä Savon seudun vesistöt ja rannat ovat hyvin tuttuja. Aluetuntemusta löytyy siis myös, mikä tärkeää tässä työssä.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?

”Savorakin laiturit on kestäviä ja laadukkaita. Alusta pitäen itseäni on myöskin miellyttänyt Savorakin toimintatavat yrityksenä. Heillä asiat hoituu; asiat tehdään ajallaan ja kuten ollaan sovittu. Ensimmäisenä Savorakin jälleenmyyjänä aloitin työt 10 vuotta sitten. Lopettaa en aikonut kuin eläkkeelle jäädessä. Se kertonee tyytyväisyydestä heidän tuotteisiinsa.”

Siilinjärvelle tekemämme uimalaituri hyppytornin kera.

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Asiakkaan kuunteleminan ja aidosti kuuleminen on tärkeää. Pyrin kartoittamaan hänen tarpeensa laiturin suhteen. Rannassa, paikan päällä käynti on keskeistä myös. Niistä palasista se koostuu, että lopputulemana asiakkaalle löydetään mieleisenkaltainen laituri. Meillä on työnjako, että itse vastaan neuvottelupuolesta ja laiturin asennuksen hoitaa Puurtisen Janin Savon Tähti Oy -yritys. Yhteistyö on toiminut myös heidän suuntaansa hyvin – Siitä kertoo asiakkailta tulleet tyytyväiset palautteetkin.”