Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Miikka Karilainen
Puh. 0400268448
miikka.karilainen@karilainen.fi

Karilainen Oy
Kisällintie 1, 63700 Ähtäri
www.karilainen.fi
Facebook
Instagram

Miikka Karilainen

Karilaisen kauppiassuvun historia sai alkunsa Pyhäjärvellä jo 1920-luvulla. Perinteitä ja pitkää kokemusta löytyy, ja niille jalanjäljille onkin Ähtärin ja Virtojen jälleenmyyjämme, Miikka Karilaisen, ollut hyvä perustaa veljensä kanssa veneilyyn ja pienkoneisiin erikoistunut yritys Karilainen Oy. Silloin, kun tämä yrittäjä ei ole sorvin ääressä niin aika kuluu ja akut latautuu kesällä veneilyn ja kalastuksen sekä talvella hiihdon parissa.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Kauppakoulusta on itsellä paperit aikoinaan hankittu. Isän pitämään rautakauppaan menin töihin ja siitä se työura urkeni ja käytännön kokemus alalta alkoi karttua. Omaa yrittäjyyttä on nyt takana lähes 20 vuotta. Saman katon alta meiltä löytyy veneet, moottorikelkat, mönkijät, pienkoneet sekä tarvikkeet, varaosat ja huoltopalvelu. Koska veneily on vahva osa liiketoimintaamme on luontevaa, että tarjontaamme kuuluvat myöskin laiturit. Kaikkinensa kertyneet työvuodet ja kokemus on taannut, että nykyisellään oma osaaminen on hyvin monipuolista – siitä tietysti viime kädessä eniten hyötyvät asiakkaamme.”

”Oma laiturijälleenmyynti alkoi, kun itsellä oli omaan rantaan tarve saada laituri. Päädyin sitten hankkimaan Savorakin laiturin. Erittäin tyytyväinen olin ja siitä se sitten lähti muillekin niiden myyminen.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Erittäin laadukkaita ja hintakilpailukykyisiä laitureita ovat. Avaimet käteen -periaate on Savorakin laitureissa hyvää, koska se tekee laiturin hankinnan asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu on tärkeintä. Keskusteluille asiakkaan kanssa pitää antaa aikaa ja hoitaa homma alusta loppuun niin että lopputulos on hyvä. Tyytyväisiä ovat asiakkaamme olleet, ja sehän luonnollisestikin on itsestä tuntunut hyvälle ja kannustavalle.”