Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Ere Puruskainen
puh. 0408658762
ere@saarinikkari.fi

Saarinikkari
www.saarinikkari.fi

Ere Puruskainen

Ei ole yllättävää, että tämä maailman merillä töitä tehnyt ja lapsuutensa vesillä viettänyt mies on päätynyt saaristorakentamisen ammattilaiseksi. Ere Puruskainen, Joensuusta kotoisin oleva ja siellä myös nykyisellään asuva Saarinikkari, on ollut yrittäjä jo 17 -vuotiaasta lähtien. Maailmalta hän palasi Pohjois-Karjalaan, kun omalle suvulle piti saada rakennettua mökkipaikka Liperin saaristoon. Siitä projektista Ere otti vastuun, ja sen myötä ranta- ja saaristorakentaminen veikin miehen mennessään. Myös vapaa-aika kuluu niin ikään vesistöasioiden äärellä; nuoruudesta asti kun meripelastus on ollut Eren tärkein harrastus.

Mikä on oma taustasi & osaamispohja laitureiden myyntiin?
”Merikapteeniksi opiskelin aikoinani, mutta laivalle päädyin töihin jo opiskeluaikoina. Yrittäjyys on vahvasti verissä. Mallin siihen sain jo omilta vanhemmiltani. Ennen opintoja, lukioon asti, ehdin olemaan raksallakin töissä. Sisävesilaivoilla tuli työskenneltyä useampi vuosi päällikkönä ja huoltohommien parissa. Opiskeluaikana työskentelin konttilaivassa puolimatruusina Euroopan laivaliikenteessä. Sitten tie vei Floridaan , jossa toimin yksityisjahdilla päällikkönä. Ennen Joensuuhun paluuta tuli töitä tehtyä vielä perämiehenä rahtilaivalla Karibialla.”

Ere on Savorakin uusin jälleenmyyjä, mutta kokemusta hänellä on Savorakin laiturista jo pitkältä ajalta, koska hänen perheen mökille aikoinaan hankittiin Savorakin laiturirunko. Kannen Ere halusi laituriin itse käsin tehdä -ammattirakennusmies kun on.

”Nykyisellään Saarinikkari-yritykseni erikoisalaa ovat remontointi- ja korjaustyöt sekä uudisrakentaminen saarikohteissa. Talvet taas kuluvat mantereella rakennus- ja remonttihommissa. Niin sisä- kuin ulkotyöt sujuvat; pienet ja suuret pintaremontit ja korjaukset, terassiasennukset, -huollot ja -korjaukset, hitsaus ja muut teräsrakennetyöt, LVIS-työt, ikkuna-, ovi- ja keittiöasennukset sekä lattiatyöt. Viimeisimpänä olen töiden ohella opiskellut sähköalan tutkinnon, joten jatkossa nekin työt hoituvat.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Savorakin laituri on laadukas laituri. Oman perheen mökkirantaan aikoinani hankittiin Savorakin betoniponttonilaiturin runko, johon sitten itse rakensin tosiaan kannen. Omaan ostopäätökseen vaikutti jo tuolloin erinomainen hinta-laatusuhde, minkä Savorakin laiturissa havaitsin toteutuvan.”

”Sittemmin kun tuli mahdollisuus lähteä jälleenmyymään Savorakin laitureita niin valinta ei ollut vaikea. Eipähän taida olla muuta laituria, jota edes haluaisin jälleenmyydä. Esittelylaituria ei itsellä vielä omalla alueella ole, mutta sellainen on kyllä suunnitelmissa. Jatkossa käyn myös itse asentamaan myymäni Savorakin laiturit Pohjois-Karjalan alueella. ”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Nopeus on tärkeää; että reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin, ja pitää muutenkin asiakkaan toiveet etusijalla. Kaiken kaikkien oman työni lähtökohtana pidän korkeaa laatua, joustavuutta, asiakaspalvelua ja luotettavuutta. Sen mitä lupaa niin on tärkeä pitää, esimerkiksi aikatauluissa.

”Viimeistellyn ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi itselleni on erityisen tärkeää ,että kaikki yritykseni työt sujuvat hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.”