Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Timo Sillanpää
Puh. 020 7569911
myynti@mokkielama.fi

Mökkielämä.fi
Indolantie 6, 67600 Kokkola (Noutopiste)
www.mökkielämä.fi
Facebook
Instagram

Ottomarino Oy
www.ottomarino.fi/
Facebook
Instagram

Savorakin esittelyputkiponttoni-, betoniponttoni- ja saunalaiturin löydät Kokkolasta osoitteesta Indolantie 6. Jos haluat tarkemman laitureiden esittelyn Indolantiellä niin soittele Timolle tarkemmasta ajasta sopiaksesi!

Timo Sillanpää

Kun on kolme lasta, tekee pelastusmiehen töitä ja toimii myöskin yrittäjänä, niin vapaa-ajan ongelmia ei ole. Silti pitää vain ihastella, miten rauhallinen on tämän yhden Savorakin laitureiden Länsi-Suomen jälleenmyyjän, Timo Sillanpään, olemus. Persoonalla on varmastikin asiassa osuutensa, mutta niin on taatusti myöskin alansa ammattilaisuudella ja työkokemuksella, joka taatusti on sisältänyt tiukkoja paikkoja. Jos tyyni on yksi hyvä sana Timoa kuvaamaan niin toinen on taatusti luotettava. Vapaa-aika tällä miehellä kuluu lasten ja perheen parissa. Akkuja hän lataa myös monen vesistöalalla työskentelevän tavoin veneillen.


Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Tietotekniikan insinöörin tutkinto ammattikorkeakoulusta tuli aikoinaan hankittua. Sen jälkeen 10 vuotta vierähti matkapuhelinohjelmistojen kehityksen ja laatujärjestelmien parissa. Siitä sitten menin pelastusopistoon ja ura palomiehenä sai alkunsa. Pelastusmiehen hommia teen edelleen.

Yrittäjä olen myös ja täysillä laituri- ja sukellusbisnekseen panostan. Veljeni, Tarmo Sillanpään, kanssa pyöritämme kuluttajille suunnattua Mökkielämä.fi -laiturikauppaa, jonka tarjontaan kuuluvat laitureiden, laituritarvikkeiden sekä aurinkosähköjärjestelmien myynti, asennus ja huolto sekä murtohälyttimet ja hälytysjärjestelmät ja kameravalvonta.

Toinen yrityksemme puolestaan on Ottomarino Oy, joka on erikoistunut sukellustöihin ja kaikkiin vedenalaisiin töihin.”


Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä? ”Että asiakas saa sellaisen laiturin, mikä vastaa hänen tarpeitaan ja mielikuvaansa toivotunkaltaisesta laiturista. Asiakas kun ottaa yhteyttä niin sovimme hänen rantaansa tapaamisen ja siitä rantakatselmuksestahan se sitten laiturin mietintä alkaa saamaan konkreettisia muotoja.”

”Asiakkaitamme pyrimme kaikkinensa kuuntelemaan tarkalla korvalla ja ottamaan heidän tarpeet huomioon oman toimintamme kehittämisessä. Siltä pohjalta sai alkunsa muun muassa kuluttajille suunnatun Mökkielämä.fi -laiturikaupan sekä sukellus- ja muiden vedenalaisten töidemme erottaminen selkeämmin suhteessa asiakkaisiimme.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita? ”Erittäin tukeva ja laadukas laituri. Viides vuosi on meillä meneillään Savorakin laitureiden jälleenmyyntiä, ja suunnitelmissa on kasvattaa ja kehittää toimintaa kaikkinensa tulevaisuudessa.”


Asiakkaiden kertomaa

Kiinteän laiturin, portaiden ja venetelakoiden rakentamisesta Mökkielämä.fi -toimesta:
”En pakastekassia autosta purkanut, kun lähdin kierrokselle. Jos olet joskus katsonut Huvila ja  Huussi-ohjelmaa, niin aloitimme samanlaiset huokailut. Lopputulos oli vielä paljon parempaa nähtävää kuin mitä kuvat kertoivat. Olemme aivan ylitsevuotavaisen tyytyväisiä! En ole nähnyt mitään, johon sanoisin, että miksi noin on tehty tai miksei jotain ole tehty toisella tavalla.

Portaat ovat tosi hyvännäköiset, askelväli todella hyvä kävellä ja laituri on kuin piste I:n päälle. Tuli tarpeeksi iso ja monikäyttöinen! Busterin telakka on taas kunnossa, soutuveneen samoin. Soutuveneen vieressä oleva tasanne ja portaat ovat todella hyvät. Hienoa heittää verkkosaavi tasanteelle, mennä portaat alas ja nostella roinat veneeseen ja veneestä pois. Ei tarvitse nilkkojaan pelätä! Todella onnistunut ratkaisu!!!

Nyt kun sitten käveltiin tässä ympäri: suuret kiitokset, että kaikki roina ja pöllit ovat niin siististi pantu syrjään, että siitä vain sitten alkaa nyhertää… Kaikki tehty todella siististi! Kerro rakentajille kiitokset, että ovat todellisia ammattilaisia. Saavat olla ylpeitä itsestään ja suunnittelusilmää on todella ollut mukana!”

Ottomarino Oy:n sukellustyöstä:

”Kiitos kun pystyitte tulemaan näinkin lyhyellä varoitusajalla, tämä oli ripeätä ja kiitettävää toimintaa. Arvostan tällaista ja suosittelen ehdottomasti.”