Search
Close this search box.
savorak mikko palsio

Ota yhteyttä:

PuhdasTuli Oy

Tervapolku 7
88900 Kuhmo

Mikko Palsio
mikko.palsio@puhdastuli.fi
044 235 4268

www.puhdastuli.fi
www.facebook.com/puhdastuli

Mikko Palsio

Mikko Palsio on liikunnan ja terveystiedon opettaja, joka perusti Puhdastuli Oy:n
vuonna 2020 alanvaihdon myötä. Hän kouluttautui tulisijamuurariksi ja työskentelee nyt muuraten ja asentaen eri valmistajien uuneja. Lisäksi Mikko suorittaa haastavia puunkaatoja kaatokiipeilyn avulla ja tekee monipuolisia remonttitöitä uima-altaista rakennuksiin.

Mikko asuu Kuhmossa, missä hän nauttii elostaan hiihdellen pohjoispuolen laduilla ja meloen eteläpuolen vesillä. Hän harrastaa erähiihtoa Lapissa ja Norjassa sekä melontaa eri järvillä perheensä kanssa, mikä onkin hänelle mieluisaa ja rentouttavaa vapaa-ajan viettoa.

 

Yhteistyön aloitus Savorakin kanssa

Yhteistyö Savorakin kanssa alkoi, kun Mikolta kysyttiin, voisiko hän rakentaa laiturin asiakkaalle pitkästä tavarasta. Samaan aikaan oli oma laituri tullut tiensä päähän ja hän päätti ottaa yhteyttä laitureiden valmistajaan, Savorak Laitureihin. Puhelinkeskustelun päätteeksi  Mikosta tulikin Savorakin myyjä. Laiturit sopivat hyvin Puhdastuli Oy:n tarjoamaan tuoteperheeseen.

 

Mikä on oma taustasi & osaamisesi laitureiden myyntiin?

“Laaja kokemus tulisijojen muurauksesta, haastavista puunkaadoista ja erilaisista remonttitöistä tuo syvällistä osaamista myös laitureiden myyntiin. Asiantuntemus rakentamisessa ja asentamisessa varmistaa, että jokainen laituri täyttää korkeimmatkin laatuvaatimukset. Lisäksi kyky arvioida ja suorittaa työtehtäviä haastavissa olosuhteissa tekee yhteistyöstä pätevää ja luotettavaa. Puhdastuli Oy:n
kautta asiakkaat saavat paitsi laadukkaan laiturin, myös asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun.”

opuhdastuli-mikko-nuohous