Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Seppo Rensujeff
puh. 0400 322 017
seppo.rensujeff@oulunporrastalo.fi

Oulun Porrastalo
Tapsitie 6, 90620 Oulu
www.oulunporrastalo.fi
Facebook
Instagram

Savorakin laiturista pienen mallipätkän löydät Oulun porrastalon pihamaalta osoitteesta Tapsitie 6, Oulu. Jos kaipaat tarkempaa esittelyä niin ole yhteydessä Seppoon ennen liikkeelle tuloasi!

Seppo Rensujeff

Sitä kun on aktiivinen ja puhelias ihminen, niin sitä ehtii paljon. Tämän miehen kohdalla oman yrityksen pyörittämisen ja Savorakin laitureiden jälleenmyynnin lisäksi se tarkoittaa laskettelua, vaeltamista, asuntoautoilua, mökkeilyä ja kuntosalia. Viimeksi mainittua tämä mukavan rennonoloinen pohjoisen mies on harrastanut viimeksi tänä aamuna – ennen töihin menoa.

Mikä oma taustasi & osaamisesi laitureiden myyntiin?”Rakennusliikkeeseen päädyin töihin alan opintojen jälkeen. Parhaimmillaan itselläni oli 10 ukkoa töissä. 17. vuosi yrittäjänä nyt on itsellä meneillään. Oulun Porrastalo on yritys. Olemme portaiden ja kaiteiden erikoisliike, mutta hyvin siihen rinnalle sopii myös laitureiden myynti.”

Kymmenisen vuotta olen Savorakin laitureita jälleenmyynyt. Taisin olla heidän 2. tai 3. myyjänsä joka rinkiin tuli mukaan. Firmalleni hain silloin lisämyyntiä ja siitähän se sitten lähti. Tykkäsin Savorakin tavasta tehdä laiturinsa ja tykkään edelleen. Tykkään laitureiden parissa pyörimistä ja haluja olisi myydä niitä enemmänkin.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?”Tuotteena Savorakin laituri on hyvä kuten myöskin hyvännäköinen. Laadukas tuote. Yrityksenä Savorak on panostanut tuotteidensa suunnitteluun ja toteutukseen, ja sen kyllä huomaa.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?”Itse tuotehan se pitää tietysti aina olla hallussa kun asiakkaan kanssa käy keskustelua. Yleisesti ottaen täällä pohjoisessa vesistöjä on vähemmän niin sen mukaan myös laiturikauppa on vähäisempää kuin esimerkiksi Järvi-Suomessa. Välimatkatkin on pitkiä; kerrankin kävin täältä Oulusta Syötteellä asti tekemässä kaupat. Toisella kertaa taas toimitettiin Kuusamamoon sveitsiläiselle pankkiirille Savorakin betoniponttonilaituri. Hän oli saanut perintönä palan tonttia, ja sinnehän me hänelle järvenrantaan laituri käytiin asentamassa.”

”Itse olen myös muun muassa eräälle asiakkaalle asennusohjeet A4-paperille tehnyt, kun tämä halusi laiturinsa itse asentaa. Mielelläänhän mekin oltaisiin se tehty, mutta sillä kertaa niin. Hyvin pyritään asiakkaat palvelemaan, ja positiivista palautetta heiltä on tullutkin.”