Search
Close this search box.
keskisuomi mika markkanen

Ota yhteyttä:

Mika Markkanen
Puh. 0400 703 366
myynti@seravin.fi

Seravin Oy

Savorakin esittelylaitureita löydät seuraavista osoitteista:

  • Kuhmoisten satama, Satamatie, Kuhmoinen

Jos kaipaat tarkempaa laituriesittelyä, soita etukäteen Mikalle ja sovi laiturille tapaaminen!

Mika Markkanen

Mika Markkasta, Savorakin Keski-Suomen jälleenmyyjää, kun kuuntelee ja katselee puhumassa laituriasioista asiakkaan kanssa käy hyvin nopeasti ilmi kaksi seikkaa; ensimmäinen on se, että hänen tasoisen ammattilaisen seurassa asiakkaalla ei ole huolen häivää. Toiseksi hänellä on selkeästi järvet ja niiden erilaiset rannat sekä näihin rantoihin sopivat laiturit hyvin hallussa. Eikä ihme – työn lisäksi viettäähän hän veden äärellä veneilyn ja mökkeilyn merkeissä itsekin vapaa-aikaansa. Päijänteellä, tarkemmin sanottuna.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Pohjalla itselläni on ravintola-alan koulutus. Yli 20 vuotta sitten alkoi oma yrittäjyys sillä alalla. Asiakaspalvelu on tutuksi tullut ja ihmisten parissa tykkäänkin työskennellä. Pitkään tein myöskin sesonkipohjalta kesäisin ravintolatöitä ja talvisin rakennusalan töitä kunnes sitten rakennusala vei täysin mennessään. Käytännön tekevä ihminen olen aina ollut, ja siltä pohjalta monipuolista osaamista on ehtinyt vuosien varrella karttua monestakin asiasta, mistä on nykyisessä työssäni paljon hyötyä.”

Asiakkaan kertomaa

”Mika otti nopeasti yhteyttä ja häneltä tuli nopeasti tarjous. Sitten sovittiinkin jo paikan päälle käynti. Taisi olla lauantai tai sunnuntai kun hän tuli käymään. Nopea reagointi ja aktiivisuus oli tärkeitä seikkoja. Muut valmistajat ei viittiny vaivautua edes paikalle. Rantakatselmuksessa varmistettiin sitten että oikeanlainen putkiponttonilaituri olisi meille tulossa. Joitain muutoksia ja viilauksia tehtiin Mikan suositusten ja ehdotusten pohjalta, mutta käytännössä saatiin ite räätälöidä laiturimme. Tarjoustaan hän tarkensi vielä käynnin jälkeen.”

”Itse laituritoimituksessa tuli kaikki mukana. Edellisenä iltana se ilmestyi rantapenkallemme. Aamulla oli asennus ja parissa tunnissa laituri oli Mikan toimesta paikoillaan. Laatu itse laiturissa on juuri sitä mitä oltiin ajateltukin. Aktiivisuuden ja ripeyden lisäksi tykkäsin Mikan mutkattomuudesta tyyppinä. Laituritoimituksemmekin suhteen hän sumplaili toimituksia jouhevasti yhteen niin että rahtikuluja saatiin tiputettua. Työ hänen ja Savorakin puolelta oli suoraviivaista ja kaikki mitä oli sovittu niin myös piti. Mikan kanssa oli ja on helppo toimia. Arvostan suuresti!”

-Ville Mansikkamäki, Valtran myyntijohtaja-

Asiakaskokemustarinan kokonaisuudessaan Mansikkamäen perheen laiturihankinnasta voit lukea täältä.

Kuhmoisissa sijaitseva 3,15 m x 6 m betoniponttonilaituri
Niin ikään Kuhmoisiin tehty, betoniponttonielementeistä niputtamalla tehty uimala
Tämä putkiponttonilaituri löytyy 7 taloyhtiön rannasta Tampereen Pyynikistä

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Asiakkaiden tarpeistahan sitä pitää lähteä liikkeelle oikeaa pakettia rakentamaan; sellaista, mikä juuri hänelle toimii parhaiten.”

”Rehellisyyttä ja luotettavuutta ovat monet asiakkaat minussa kiitelleet. Tykkäävät, että lähestyn asioita suoraan ja sanon avoimesti aina oman mielipiteeni. Esimerkiksi, että ”Ei tommoseen kannata rahaa tuhlata”. Joskus asiakkaat kurkottaa kuuta, niin tehtäväni on sitten avittaa tulemaan alas. Työnjälkeä on kehuttu, ja siksi tyylini olen pitänyt. Siitäkään en ole tinkinyt, että jos jotain lupaan, niin sen pidän.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Savorakin laiturit ovat laadukkaita, jämäköitä, kestäviä ja hyviä. Viidettä vuotta itse niitä jälleenmyyn . Hyvin menevät kaupaksi ja asiakkaat tykkäävät.”

Jyväskylän Palokkaan asiakkaalle tehty 3,15 m x 6 m putkiponttonilaituri
Jyväskylän Puuppolasta löytyvä 2,4 m x 20 m putkiponttonilaituri, joka tässä vielä viimeisiä työvaiheita vailla valmiina
Heinolassa sijaitseva 80 m pitkä betoniponttonisatamalaituri