Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Veli Maaranen
puh. 050 556 9504
veli.maaranen@kisara.fi

Kisara Oy
Tirrolantie 1, 51900 Juva
www.kisara.fi

Veli Maaranen

Kesällä vetouistelusta ja talvella moottorikelkkailusta saa virtaa työhönsä Veli Maaranen, Savorakin laitureiden Juvan jälleenmyyjä. Järven rannalla kun itse asuu ja vapaa-ajallakin vesillä aikaansa viettää niin sanomattakin on selvää, että laitureihin liittyen vesistö- ja rantatuntemusta on kertynyt vuosien varrella runsain mitoin.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”LVI-insinööri olen koulutukseltani. Sen alan töitä on tullut tehtyä koko työura -ensin 14 vuotta toisen palveluksessa ja viimeiset neljä vuotta itse yrittäjänä Kisara Oy:n ohjaksissa. Yrityksemme on erikoistunut LVI-talotekniikkaan sekä korjausrakentamiseen. Savorakin laitureiden jälleenmyynti oli luonnollinen valinta heidän tehtaansa sijaitessa aivan naapurikunnassa.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Erittäin laadukkaita laitureita Savorakin laiturit ovat. Asiakkaatkin ovat tulleet sanomaan, miten huomaavat laatueron verrattuna muiden valmistajien laitureihin. Pari vuotta olen Savorakin laitureita jälleenmyynyt ja mielelläni myyn jatkossakin.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Tärkeimmäksi työssäni koen löytää asiakkaalle sellainen laituri, mika vastaa hänen tarpeitaan ja toiveitaan. Ongelmanratkaisuahan myyntityö pitkälle on; tehtäväni on selvittää asiakkaan ongelma ja tarpeet sekä omata tietotaito ratkaista ne ja toteuttaa ratkaisu käytännössä. Positiivista palautetta on asiakkailta tullut. Muistan kun yksikin asiakas päivitteli, miten hänen uudella Savorakin laiturillaan oli ollut kuutisen henkeä, eikä laituri ollut silloinkaan vielä heilunut lainkaan!”

Juvan alueelta Savorakin esittelylaitureitä löydät Juvan risteyksestä, Valtatie 5:n varresta. Jos haluat tarkempaa laituriesittelyä, niin ole yhteydessä Veliin ennen paikan päälle tuloasi!
Lisäksi toinen Savorakin esittelylaituri on tulossa Juvan alueelle Kisara Oy:n pihaan osoitteeseen Tirrolantie 1.