Search
Close this search box.

Uusi vuosi, uudet markkinat

Kasvua kansainvälistymisestä

Uusi vuosi tuo aina jotain uutta tullessaan. Meillä katseet kohdistetaan keväällä vahvasti ulkomaille, kun lähdemme hakemaan entistä vahvempaa kasvua kansainvälistymisestä.

Olemme toimineet vuodesta 2008 Suomessa laituri- ja laituritarvikeyrityksenä ja tuotteitamme voi ostaa nyt maanlaajuisesti niin myyntiverkostomme kuin verkkokauppamme kautta. Vuonna 2022 perustimme verkkokaupan myös Ruotsiin ja sielläkin myynti on lähtenyt hyvin käyntiin. Satunnaisia tilauksia olemme saaneet muistakin maista ilman yhtään kohdennettua markkinointia ja selvää kiinnostusta laadukkaille tuotteillemme on Suomen rajojen ulkopuolella.

Nyt olemme saaneet osarahoitusta EU:lta Kasvua Kansainvälistymisestä -hankkeeseemme. Hankkeen puitteissa tulemme tekemään markkinaselvitystä yrityksen kansainvälisen kasvun tueksi. Tavoitteenamme on kasvaa ja vakiinnuttaa tulevaisuudessa markkina-asemaamme myös kansainvälisillä markkinoilla.

Uskomme, että suomalainen laatu ja muotoilu sekä yrityksemme perustavana voimana oleva rehellinen, yhteistyölähtöinen työote kantavat pitkälle. Tuotteemme tehdään käsityönä Etelä-Savossa ja myynnin ja näkyvyyden kasvusta toivomme myös yleisesti pontta itäisen Suomen vientiin. Laiturit valmistetaan ja laiturituotteet kootaan edelleen Rantasalmen tehtaallamme, jonka työnjäljestä olemme syystä ylpeitä. Tätä työtä on ilo lähteä viemään kauemmaksikin!

uimaportaat
Ruotsin verkkokauppa vetää. Tässä paikalliselta asiakkaaltamme saatu kuva toimittamistamme uimaportaista (poistuva malli).