Search
Close this search box.

Savorak Tuikkukynttelikkö

Tunnelmallinen ja tyylikäs Savorak tuikkukynttelikkö.Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Sopii sisä- ja ulkokäyttöön
  • Materiaalina ruostumaton teräs
  • Kaksi värivaihtoehtoa: musta ja kirkas
  • Paino n. 1 kg
  • Leveys 100 mm
  • Korkeus 151 mm
  • Erinomainen ja uniikki lahjaidea
  • Tutustu Savorak Design -mallistoon

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 87 euroa

95,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tunnelmallinen kynttilälyhty ulko- ja sisäkäyttöön

Savorak-malliston ulkotulien ja kyntteliköiden ainutlaatuisuus piilee niiden tyylikkäässä muotoilussa.  Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, nämä tuotteet ovat paitsi kestäviä myös sopivia sekä sisä- että ulkokäyttöön, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin puutarhaan, terassille kuin sisätiloihinkin. Niiden design tuo modernia viimeistelyä ympäröivään tilaan, ja niiden kauniisti muotoillut linjat herättävät huomiota ja luovat tunnelmaa. Erityisenä ominaisuutena kyntteliköt muodostavat upean valonsäteen mikä luo ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ilmapiirin ympärilleen.

KÄYTÄNNÖLLINEN JA UNIIKKI LAHJAIDEA

Etsitkö lahjaa, joka yhdistää tyylikkään designin ja käytännöllisen toimivuuden? Savorak Designin ulkotuli tai kynttekikkö on täydellinen valinta! Tämä elegantti ja kestävä tuote sopii loistavasti lahjaksi, joka erottuu ja ilahduttaa lahjan saajaa. Se on arvostettu lahja kaikille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä että tyylikästä designia.

Savorak ulkotulet ja kyntteliköt on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat viimeistelty kiillotuksella tai pulverimaalattu mustaksi.  Värivaihtoehtoja on kaksi: pulverimaalattu musta ja kirkas. Tuikkukynttelikön halkaisija on 100 mm ja siihen sopii 40 mm kynttilä. Saatavilla myös kaksi isompaa kokoa: Maksituikku ja Ulkotulisija.

 

Tutustu Savorak Design -mallistoon.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat10 × 10 × 15 cm (senttimetri)
Väri

kirkas, musta

SKU N/A Tuoteryhmät ,