Savorak Tuikkukynttelikkö

Tunnelmallinen ja tyylikäs Savorak tuikkukynttelikkö.

  • Sopii sisä- ja ulkokäyttöön
  • Materiaalina ruostumaton teräs
  • Kaksi värivaihtoehtoa: musta ja kirkas
  • Paino n. 1 kg
  • Leveys 100 mm
  • Korkeus 151 mm

Halvin hinta viimeisen 30 päivän aikana 90 euroa.

 

 

90,00 

Kuvaus

Tunnelmallinen tuikkukynttelikkö ulko- ja sisäkäyttöön

Savorak kynttilälyhdyt on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat viimeistelty kiillotuksella tai pulverimaalattu mustaksi. Lyhty luo tunnelmallisen trendikkään tunnelman pimeneviin iltoihin, sekä on kodin tai pihan kaunis yksityiskohta. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Saimaan rannalla, Itä-Savossa.

Värivaihtoehtoja on kaksi: pulverimaalattu musta ja kirkas. Tuikkukynttelikön halkaisija on 100 mm ja siihen sopii 40 mm kynttilä. Saatavilla myös kaksi isompaa kokoa: Maksituikku ja Ulkotulisija.

savorak tulisijat musta ja kirkas

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat10 × 10 × 15 cm (senttimetri)
Väri

kirkas, musta