Savorak Venetelakka Pieni

Säädettävä venetelakka. Sopii rantautumiseen, säilytykseen tai peräkärryyn kuljetusta varten. Valmistettu kuumasinkitystä teräksestä.Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Veneen paino max. 360 kg
  • Pituus 3 – 4,5 m
  • Paino 70 kg
  • 3 + 1 pohjarullaa
  • 2 sivurullaa
  • Toimitus osina
  • Kokoonpano-ohje

 

 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 690 €.

690,00 

Kuvaus

Savorak venetelakka on säädettävä ja sopii hyvin pienveneiden rantautumiseen, säilytykseen tai peräkärryyn kuljetusta varten. Sen avulla vene nousee helposti ja ehjänä ylös vedestä.

Savorak venetelakka on valmistettu Suomessa kestävästä kuumasinkitystä teräksestä. Suositeltava maksimi veneen paino on 360 kg ja pituus n. 4,5m.

Telakan sivutuet ovat säädettävät. Toimitetaan osina, valmiin telakan paino n. 70 kg.

savorak-venetelakka-pera

 

Kölirullat ja sivurullat ovat valmistettu erittäin kestävästä polyuretaanista ja niissä on muovilaakerointi. Kölirullan mitat ovat 190 x 95mm ja akselin halkaisija 26 mm. Sivurullan mitat ovat 74 x 120 mm ja akselin halkaisija 21 mm.

 

koli-ja sivurulla

 

 

Vinssiteline on myös kestävää kuumasinkittyä terästä. Veneen tukemiseksi ja suojaamiseksi siihen kiinnitetään kuminen keulatuki.

savorak-venetelakka-keula

 

Venetelakkaapakettiin sisältyy myös A3 teräksestä valmistettu käsivinssi. Vinssin vetovoima 360 kg. Mitat 190 x 115 x 140 mm  ja 2,1 kg. Liina 8 m x 50 mm.

 

vinssi

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

Lisätiedot

Paino70 kg (kilogramma)
Mitat290 × 80 × 200 cm (senttimetri)