Search
Close this search box.
merimaisema

Ota yhteyttä:

Jari Lammi

0500 225 292

jari@kiinteistotuotantolammi.fi

 

Kiinteistötuotanto Lammi Oy

Piilipuunkatu 2

21200 Raisio

 

Kesäkuussa 2022 Savorakin esittelylaiturit löytyvät Piilipuunkadulta, Raision ABC-aseman pihapiiristä. Jos kaipaat tarkempaa laituriesittelyä, soitathan etukäteen Jarille ja sovit tapaamisen.

 

 

Jari Lammi

Koko lapsuus ja kaikki kesät on mies meren rannalla viettänyt. Turusta aina Poriin saakka länsirannikkoa kolunnut Jari pystyy varmuudella toteamaan rantaviivan olevan tuttu. Kiireinen yrittäjä rentoutuu golfin parissa ja viettää kesät mökillä kalastellen mäyräkoirakaverinsa kanssa.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?

Pitkän yrittäjätaustan omaavalla Jarilla löytyy yli kymmenen vuoden kokemus talokauppiaana, jonka ansiosta myös rakennusvalvonta on tuttua. Hänen yrityksensä Kiinteistötuotanto Lammi tarjoaa kaikkia rakentamisen palveluita aina suunnittelusta muuttovalmiiseen. Hän myy myös Teuvan Mökki- ja Sorvituotteen hirsimökkejä ja totesi, että ” mikäs sen parempi yhdistelmä kuin hirsimökki ja laituri”. Ja tottahan se. Tämä rakennusalan moniosaaja osaa varmasti palvella myös laiturihankinnoissa.

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä ?

“Minusta asiakkaalle räätälöity kokonaisuus yhteistyössä tilaajan kanssa tuo asiakkaalle parhaan mahdollisen laiturikokonaisuuden josta on iloa pitkäksi aikaa.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?

“Savorakin vankka kokemus ja laatu takaavat tyytyväiset tilaajat.”