Savorak Satamalaiturit, vierasvene­satamat ja uimalat

Kaikki laituriratkaisut

Onko taloyhtiösi, organisaatiosi, kuntasi tai kaupunkisi vailla laituria tai veneilysatamaa? Meillä on pitkä kokemus venesatamien ja esimerkiksi julkisten vierasvene-, uimala ja satamakokonaisuuksien rakentamisesta.

Suunnittelemme ja toteutamme käyttötarpeisiinne sopivimman ja tarkoituksenmukaisimman laituriratkaisun avaimet käteen -periaattella.

satamalaiturit-esittely
Lahden Myllysaaresta

Lahden Myllysaaren laivalaiturit

”Tarjouksia pyydettiin purjehdusseuran satamalaituriprojektiimme muutamilta eri laiturinvalmistajalta. Niiden joukosta Savorak sitten valikoitui. Projekti kokonaisuudessaan meni hyvin. Meillä oli visio, mutta Savorakilta tuli sitten ehdotuksia, miten paras mahdollinen loppuratkaisu saavutettaisiin. Kaikki tuli ajallaan, laiturin asennus meni moitteettomasti ja Savorakin miehet pitivät kaiken minkä lupasivat.”

“Kokonaisuushan siis sisälsi putkiponttonielementeistä rakennetun yhden 40 metrin vierasvenelaiturin poijukiinnityksineen, yhden 40 metrin laivalaiturin kylkikiinnitysmahdolllisuudella ja yhden rannansuuntaisesti rakennetun 40 metriä pitkän laivalaituri niin ikään kylkikiinnitysmahdollisuudella. Laajuutta projektilla oli, mutta kuten sanoin niin hienosti Savorak hommansa hoiti ja tyytyväisiä olemme.”

-Pekka Jaakkola, Kommodori, Lahden purjehdusseura-