Search
Close this search box.

Putkiankkurointipari

Putkiankkurointi sopii kelluvien laitureiden ankkurointiin. Pienien laitureiden ankkurointiin suojaisiin rantoihin riittää yleensä yksi pari putkiankkureita ja isommille laitureille, sekä tuulisempiin rantoihin tarvitaan kaksi paria.

Toimitus sisältää:

  • Putket 2 kpl, kuumasinkittyä terästä, halkaisija 48 mm
  • Kasettilenkit 2 kpl, sisältäen kiinnityspultit
  • Suojahatut 2 kpl, tulevat ankkuriputkien päähän viimeistelemään kokonaisuuden

 

Putkiankkuri ovat toimitusmyyntituote, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

150,00 350,00 

Laajat maksutavat:

Putkiankkurointi sopii kelluvien laitureiden ankkurointiin. Toimitus sisältää 2 putkea, 2 kasettilenkkiä ja 2 suojahattua. Pienien laitureiden ankkurointiin suojaisiin rantoihin riittää yleensä yksi pari putkiankkureita ja isommille laitureille, sekä tuulisempiin rantoihin tarvitaan kaksi paria.

Putkiankkurointi sopii parhaiten suojaisiin rantoihin pienten järvien tai lampien rannoille. joissa on pehmeä pohja. Maksimi veden syvyys putkiankkuroinnille on 2-4 m.

Käyntisillan rantapäätä ei kiinnitetä, jotta se pystyy veden korkeuden vaihdellessa liikkumaan. Laiturin runkoon kiinnitetään kasettilenkit ja ankkurointiputket juntataan niiden läpi pohjaan. Kasettilenkit ovat avattavia, joiden ansiosta putket ovat helppo irrottaa pohjasta tarvittaessa.

Lisätiedot

Paino20 kg (kilogramma)
Mitat100 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Ankkurointiparin pituus

1,0 m, 2,0 m, 3,0 m, 4,0 m, 5,0 m, 6,0 m

SKU 6438476956073-1 Tuoteryhmät , Avainsanat ,