Savorak LED valo HST

Savorak Led valoSavorak mallisto avainlippu tuote

  • Korkeus n. 140 mm
  • Runko HST Haponkestävä teräs
  • Led-elementillä 5 vuoden takuu
  • Valaisimen värilämpötila on 3000K
  • Tarvitsee muuntajan (ei sisälly hintaan)
  • Yksi muuntaja riittää neljälle valolle

238,00 

Kuvaus

Tunnelmallinen led valo viiden vuoden takuulla

Valaisimen 3000 kelvinin valo on lämpimän sävyinen. Ristikko luo kauniin valokuvion laiturille ja läpinäkyvä suojalevy pehmentää valosta tunnelmallisen ja suojaa vesiroiskeilta tehokkaasti. Led-elementillä on 5 vuoden takuu.

Järjestelmäperiaate Savorak led-valaisimet

Laiturivalaisimen suunnittelussa on huomioitu vesieliöt

Led pollari valaisee kolmeen suuntaan. Se kiinnitetään laituriin siten, että valaisematon neljäs sivu on veteen päin. Näin vesieliöille ei tule turhaa valoa ja ne pääsevät hyödyntämään vuorokauden valon vaihtelut luonnollisesti.

Haponkestävä teräs toimii haastavissa olosuhteissa

Valaisin on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja se on sähkökemiallisesti kiillotettu.  Haponkestävä ruostumaton teräs  kestää kaikki sääolosuhteet (myös meriveden)  ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin ja nikkeliin, jotka reagoivat hapen kanssa ja muodostavat suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

Huom! Muuntaja ei sisälly toimitukseen, oikea määrä muuntajia valitaan tarpeen mukaan.

Tuotteelle sopiva muuntaja.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino3 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 20 cm (senttimetri)