Search
Close this search box.

Savorak sähkö- ja vesitolppa

Savorak vesi-sähkötolppa RST musta, yhdellä pistorasialla, hanalla ja letkutelineellä. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • RST pulverimaalattu musta
  • Yhdellä pistorasialla
  • Korkeus 1000 mm
  • Pistorasia CEE 16A, IP67
  • Virrankulutus 0,2-0,1A, 2,5W

 

590,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tyylikäs ja turvallinen vesi-sähkötolppa sopii kaikille laitureille ja terasseille

Kestävä ja monipuolinen sähkö- ja vesitolpan laituriin, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa sähkönsyöttöä ja vesipistettä veneilijöille ja laiturin käyttäjille. Lisäksi kylkeen kiinnitetty letkuteline pitää vesiletkun siististi paikoillaan ja helpottaa käyttöä. Tämä helppokäyttöinen vesi-sähkötolppa sopii niin satamiin, kuin kotilaitureille. Pistorasia on suunniteltu erityisesti veneiden tarpeisiin. Siinä on kätevä suojaläppä, joka auttaa pitämään roskat ja kosteuden poissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vesiympäristöön. Pistorasia soveltuu laituritolppaan asennettavaksi ja tarjoaa luotettavan sähkönsyötön erilaisille veneissä tarvittaville laitteille.

MATTAMUSTA RUOSTUMATON TERÄSRUNKO on tyylikäs ja kestävä

Tämä vahva sähkö- ja vesittolppa on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi mustalla pulverimaalauksella. Tämä yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä ruostumaton teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas musta pulverimaalaus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä.

 

Saatavana myös Savorak vesitolppa ja led tolppa pistorasialla.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino4,6 kg (kilogramma)
Mitat15 × 99 cm (senttimetri)