Savorak sähkö- ja vesitolppa

Savorak vesi-sähkötolppa RST musta, yhdellä pistorasialla, hanalla ja letkutelineellä. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • RST pulverimaalattu musta
  • Yhdellä pistorasialla
  • Korkeus 1000 mm
  • Pistorasia CEE 16A, IP67
  • Virrankulutus 0,2-0,1A, 2,5W

 

590,00 

Kuvaus

Tyylikäs ja turvallinen vesi-sähkötolppa sopii kaikille laitureille ja terasseille

Savorak vesi-sähkötolppa on tyylikäs ja kestävä, se sopii niille, jotka haluavat laituriltansa kaiken hyödyn irti. Tämä helppokäyttöinen vesi-sähkötolppa sopii niin satamiin, kuin kotilaitureille. Tyylikäs yhdistelmä tolppa on varusteltu yhdellä pistorasialla sekä kätevän hanan lisäksi siihen on kiinnitetty letkun pidike ja kiiltävä ruostumaton vesiputki tolpan ulkopuolelle. Se on vankka ja turvallinen käyttää.

 

Laadukas ja kestävä materiaali takaa pitkän käyttöiän

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sähkötolppa kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

 

Saatavana myös Savorak vesitolppa ja led tolppa pistorasialla.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino4,6 kg (kilogramma)
Mitat15 × 99 cm (senttimetri)