Search
Close this search box.

Savorak letkukelateline

Tyylikäs ja kestävä Savorak Design -malliston letkukelateline on kätevä lisä julkisiin kohteisiin.

  • Korkeus n. 1500 mm
  • Letkun pituus 40 m
  • Runko RST pulverimaalattu musta
  • Toimitusaika noin 3-4 viikkoa

 

2900,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Laiturin letkukelateline – Järjestystä ja helppoutta veneilyyn

Letkukelatelineemme on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisen ja järjestelmällisen ratkaisun laiturille tai satamaan. Sen avulla voit säilyttää letkusi siististi ja helposti saatavilla, mikä tekee vesialueen ylläpidosta ja huollosta vaivatonta. Korkeutta telineellä on noin 1,5 metriä ja letkua 40 metriä.

MATTAMUSTA RUOSTUMATON TERÄSRUNKO ON KESTÄVÄ JA TYYLIKÄS

Tämä vahva led-pistorasiatolppa on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi mustalla pulverimaalauksella. Tämä yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä ruostumaton teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas musta pulverimaalaus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino4,6 kg (kilogramma)
Mitat15 × 99 cm (senttimetri)
SKU ST006476 Tuoteryhmä