Savorak Teräsristikkokaide 5 m

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston mattamusta, pulverimaalattu teräskaide. 5 m kävelysillalle.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

 

825,00 

Kuvaus

Tyylikäs, pulverimaalattu kaide

Upea, moderni mattamusta teräskaide laiturille ja käyntisillalle, miksi ei myös terassillekin.
Kaide tekee laiturista turvallisen ja viimeistelee laiturin ulkonäön.

Pulverimaalaus on menetelmä, jossa maalipulveria levitetään sähköstaattisesti pinnalle, jonka jälkeen se sulatetaan uunissa kiinnittymään pintaan. Tämä luo kestävän ja tasaisen pinnan, joka suojaa terästä korroosiolta ja antaa sille myös esteettisesti miellyttävän ulkonäön. Pulverimaalattu ruostumaton teräs soveltuu hyvin esimerkiksi ulkotilojen rakenteisiin ja koristeisiin, koska se kestää hyvin kosteutta, lämpötilan vaihteluita ja muita sääolosuhteita. Vaikka väri on musta, pinta ei ole pulverimaalauksen vuoksi lainkaan kuuma.

Kaiteet lisää turvallisuutta

Kaide tuo turvaa laiturilla liikkumiseen. Se voi estää horjahtamasta ja putoamasta veteen. Kaide toimii myös tukena ja helpottaa liikkumista. Varsinkin vanhuksille ja liikuntarajoitteisille kaiteesta on huomattava hyöty. Lasten on myös turvallista liikkua laitureilla, joissa on kaiteet turvana.

Kestävä ja moderni ratkaisu laiturille, käyntisillalle tai terassille

Savorak teräskaide elementti on 5 metriä pitkä. Se on suunniteltu laitureille ja laitureiden käyntisilloille. Se sopii loistavasti myös terasseille asennettavaksi. Kaide on todella tukeva ja kestävä ratkaisu jokaiseen edellä mainittuun käyttökohteeseen.

Musta teräskaide on esteettinen ja visuaalinen valinta, joka luo laitureille, käyntisilloille ja terasseille näyttävyyttä ja linjakkuutta. Valittavanasi on kaksi tyylikästä teräskaidemallia.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja. Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

Lisätiedot

Paino80 kg (kilogramma)
Mitat500 × 10 × 99 cm (senttimetri)