Search
Close this search box.

Venepuomi 10 m käveltävä, raskas

Käveltävä venepuomi tarjoaa helpon ja turvallisen kiinnityksen suurellekin veneelle. Sen kautta on helppo mennä veneeseen myös sivusta tai perästä.

  • Venepuomin pituus 10 m.
  • Kuumasinkitty teräsrunko (leveys 600 mm), verhoiltu painekyllästetyllä männyllä.
  • Kävelytason leveys n. 700 mm.
  • 4 kpl 300 l rotaatiovalettu EPS arkkukelluke.
  • Joustokumisaranat laituriin 4 kpl (sisältää pultit joilla sarana kiinnitetään venepuomiin)
  • Ponttonien kantavuus 1200 kg.
  • Toimitus ei sisällä pultteja tai ruuveja, joilla puomi kiinnitetään laituriin (jokainen laituri on erilainen ja vaatii erilaisen kiinnitykset).

Katso myös muut venepuomimme.

4970,00 

Laajat maksutavat:

KÄYTÄNNÖLLINEN  JA KESTÄVÄ VENEEN KIINNITYS

Venepuomin runko valmistettu vahvasta ja säänkestävästä kuumasinkitystä teräksestä ja kansimateriaalina 28 x 120 mm painekyllästetty mänty. Näistä materiaaleista syntyy tuote,  joka kestää talven tuulet, sateet ja pakkaset, varmistaen venepuomin luotettavuuden ja kestävyyden. Se tarjoaa vankan ja turvallisen kiinnityspisteen veneelle myös pidemmäksi ajaksi, koska saat veneesi kiinnitettyä sekä keulasta, että perästä. Veneen turvaksi on hyvä kiinnittää riittävä määrä lepuuttajia veneen kylkeen, jottei se pääsee naarmuuntumaan tuulessa. Käveltävä venepuomi mahdollistaa veneeseen menon ja poistumisen myös sivusta, sekä perästä.

HELPPO JA NOPEA ASENNUS

Venepuomi on helppo asentaa ja käyttää ilman monimutkaisia työkaluja tai erityistaitoja, ja sen ylläpito on vaivatonta myös talvikaudella. Puomi kiinnitetään laiturin kylkeen neljällä mukana tulevalla joustokumisaranalla ja laituristasi riippuen saranat voidaan kiinnittää läpipultein tai ruuvein (huomioithan että nämä ruuvit tai pultit eivät sisälly toimitukseen).

 

Katso myös muut venepuomimme.

Lisätiedot

Paino800 kg (kilogramma)
Mitat1000 × 100 × 50 cm (senttimetri)
SKU ST006367 Tuoteryhmä