Search
Close this search box.

Venepuomi 8 m kevyt, käveltävä

Käveltävä venepuomi tarjoaa helpon ja turvallisen kiinnityksen veneellesi. Sen kautta on helppo mennä veneeseen myös sivusta tai perästä.

  • Venepuomin pituus 8 m.
  • Kuumasinkitty teräsrunko 60×100 mm, kansi painekyllästettyä mäntyä.
  • Kävelytason leveys 440 mm.
  • 3 kpl 130l rotaatiovalettu  polyeteeni (HD-PE) salkkukelluke kiinnikkeineen (sisältää kiinnikkeiden kiinnityspultit).
  • Toimitus sisältää saranat laituriin 2kpl (sisältää pultit joilla sarana kiinnitetään venepuomiin)
  • Ponttonien kantavuus 130 kg / kpl.
  • Toimitus ei sisällä pultteja tai ruuveja, joilla puomi kiinnitetään laituriin (jokainen laituri on erilainen ja vaatii erilaisen kiinnitykset).

 

Kuvassa “puolikas” venepuomi, normaali käveltävä venepuomi on symmetrinen, jolloin laiturin pää on kolmion mallinen. Kuvan venepuomissa on 2 kelluketta, mutta 8 m venepuomi sisältää kolme salkkukelluketta.  Puolikas venepuomi soveltuu hyvin asennettavaksi laiturin päähän.

Katso myös muut venepuomimme.

2480,00 

Laajat maksutavat:

KÄYTÄNNÖLLINEN  JA KESTÄVÄ VENEEN KIINNITYS

Venepuomin runko valmistettu vahvasta ja säänkestävästä kuumasinkitystä teräksestä ja kansimateriaalina 28 x 120 mm painekyllästetty mänty. Näistä materiaaleista syntyy tuote,  joka kestää talven tuulet, sateet ja pakkaset, varmistaen venepuomin luotettavuuden ja kestävyyden. Se tarjoaa vankan ja turvallisen kiinnityspisteen veneelle myös pidemmäksi ajaksi, koska saat veneesi kiinnitettyä sekä keulasta, että perästä. Veneen turvaksi on hyvä kiinnittää riittävä määrä lepuuttajia veneen kylkeen, jottei se pääsee naarmuuntumaan tuulessa. Käveltävä venepuomi mahdollistaa veneeseen menon ja poistumisen myös sivusta, sekä perästä.

HELPPO JA NOPEA ASENNUS

Venepuomi on helppo asentaa ja käyttää ilman monimutkaisia työkaluja tai erityistaitoja, ja sen ylläpito on vaivatonta myös talvikaudella. Puomi kiinnitetään laiturin kylkeen kahdella mukana tulevalla saranalla ja laituristasi riippuen saranat voidaan kiinnittää läpipultein tai ruuvein (huomioithan että nämä ruuvit tai pultit eivät sisälly toimitukseen).

Katso myös muut venepuomimme.

Lisätiedot

Paino390 kg (kilogramma)
Mitat800 × 100 × 50 cm (senttimetri)
SKU ST006354 Tuoteryhmä