Search
Close this search box.

Hyppytorni

Kestävä ja helppohoitoinen alumiinirunko on kevyt, eikä vaadi laiturilta niin paljon kantavuutta.  Hyppytason puuosat ovat painekyllästettyä mäntyä.  Hyppytornissa on kaksi erillistä hyppytasoa. Alempi taso sijaitsee 1m:n  korkeudella laiturin kannesta. Ylempi taso sijaitsee 3,15m:n korkeudella laiturin kannesta.

 

  • Alemman tason mitat: 2,9 x 0,85 x 2 m
  • Ylemmän tason mitat: 7,3 x 0,85 x 4,15 m
  • Alumiinirunko
  • Kansi 28 x 120 mm, painekyllästetty mänty
  • Askelmat 48 x 123 mm, painekyllästetty mänty
  • Puuosien kiinnitys RST ruuvinaulat

 

 

Tutustu myös tekemiimme suurempiin laiturikokonaisuuksiin.

 

 

13210,00 

Laajat maksutavat:

Kaikki uimarannat ovat erilaisia, mutta rannan viihtyvyys ja turvallisuus lisäävät sen käyttömukavuutta. Laadukas ja turvallinen hyppytorni tuo rannalla oleskeluun merkittävän lisän.

 

Savorak hyppytorni on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti asiakkaiden tarpeita ja toiveita vastaamaan turvallisuusasioita unohtamatta. Sen valmistukseen on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka kuitenkaan eivät tee hyppytornista liian raskasta. Leveät ja loivat askelmat, sekä metrin korkuiset kaiteet parantavat hyppytornin turvallisuutta.

 

Kestävä ja helppohoitoinen alumiinirunko on kevyt, eikä vaadi laiturilta niin paljon kantavuutta.  Hyppytornin puuosat ovat painekyllästettyä mäntyä.

 

Hyppytornissa on kaksi erillistä hyppytasoa. Alempi taso sijaitsee 1m:n  korkeudella laiturin kannesta. Sen mitat ovat  2,9 x 0,85 x 2 m. Ylempi taso sijaitsee 3,15m:n korkeudella laiturin kannesta.

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino400 kg (kilogramma)
Mitat450 × 200 × 200 cm (senttimetri)
SKU ST007816 Tuoteryhmä Avainsanat , ,