Savorak Puunkantoteline A

 

Moderni, tyylikäs ja kestävä puunkantoteline Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Valmistettu kestävästä mutta kevyestä alumiinista
  • Pulverimaalattu mattamusta
  • Saatavilla kolme modernia mallia

 

139,00 

Kuvaus

Tyylikäs ja moderni puunkantoteline

Tämä korkealaatuinen puunkantoteline on valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinista. Se on suunniteltu tyylikkääksi, mutta myös käytännölliseksi. Muotoilu on selkeä ja minimalistinen, joka sopii hyvin moderniinkin sisustukseen. Teline on tilava, joka mahdollistaa suuren polttopuumäärän kuljettamisen helposti ja kätevästi. Alumiinisen rakenteen ansiosta teline on kevyt,  kestää hyvin käyttöä ja säilyttää muotonsa pitkään. Lisäksi kahvat on suunniteltu ergonomiseksi, joten sen kantaminen on helppoa myös puiden kanssa. Tämä tyylikäs alumiininen puunkantoteline on loistava valinta kaikille, jotka haluavat käytännöllisen ja kestävän ratkaisun puunkantoon.

Kolme upeaa mallia

Mallistossa on kolme tyylikästä, modernia ja toisistaan eroavaa puunkantotelinettä. Musta väri sopii hyvin yhteen ympäristön kanssa, erottuu siitä ja tuo telineen kauniisti esiin. Savorak puunkantoteline uppoutuu loistavasti kodin sisustuselementiksi.

 

Mattamustaksi maalattu alumiini

Puunkantotelineen materiaaliksi on valittu 4mm:n paksuinen alumiini, joka tekee siitä kevyen ja kuitenkin kestävän. Maali tekee alumiiniin likaa hylkivän ja tyylikkään pinnan.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

Lisätiedot

Paino5 kg (kilogramma)
Mitat40 × 30 × 25 cm (senttimetri)
Koko

Iso, Keskikoko, Pieni