Kuwaamo Sampo Luukkainen

Alkoi projekti, joka heti alusta lähtikin laajenemaan, että tehdäänkin pelkän laiturin 3D piirto-ohjelman sijaan koko Savorak Laitureiden tuotannon ja myynnin toimintaketjun hallintaohjelma, toisin sanoen yrityksen ERP-järjestelmä.

Lue lisää

Savontähti Oy

Savontähti Oy Tällä tarinallahan on sellainen alku, että olipa kerran vuosia sitten eräässä Saimaan lukuisista saarista meneillään rakennusprojekti. Siitä projektista -ja erityisesti Savorak…

Lue lisää

K & K Mustoset

Kuljetuspuolella Savorak Laitureiden yhteistyökumppanuus enonkoskelaisen perheyrityksen K & K Mustosten kanssa alkoi jo yrityksen ottaessa ensi askeleitaan kymmenisen vuotta sitten.

Lue lisää

PrimaTimber

Savorak Laitureiden toiminnan alusta, eli vuodesta 2008 lähtien, yrityksen kestopuulaiturimateriaalien toimittaja on ollut Joensuussa  sijaitseva PrimaTimber. Yhteistyö on alusta alkaen toiminut niin hyvin, että kumppanin vaihtoa ei ole tarvinnut miettiä. Päinvastoin, kumppanuus on osaltaan vauhdittanut kummankin yrityksen ja sen tuotteiden kehittymistä. Se, jos mikä on synenergiaa parhaimmillaan!

Lue lisää

fiFI