Laiturin hankinta

Monipuolisen laiturimallistomme löydät täältä. Autamme heti alusta saakka laiturin suunnittelussa ja vaihtoehtojen mietinnässä.

Kartoitamme tarpeesi – täysin ilmaiseksi

Kun laiturin hankkiminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä. Lähin laiturimyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri kohteeseen. Samalla käydään läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot.

Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme avulla löydät uuden ratkaisun, joka miellyttää sinua varmasti.

Toimitus valmiina pakettina kaikkialle Suomeen

Laituri toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna aina pöytiä, penkkejä, uimaportaita ja mitä tahansa muita varusteluja myöden. Jokainen toimitus on viety loppuun asti ja varmistettu, että paketista löytyy kaikki se, mitä olet tilannutkin.

Myös laiturin asennustarvikkeet sisältyvät toimitukseen, mikäli et halua asennuspalvelua meiltä.

Asennus sisältyy toimitukseen

Halutessasi asennamme laiturin puolestasi. Voit myös hoitaa työn itse, jolloin saat toimituksessa kaikki tarvittavat tarvikkeet onnistuneeseen asennukseen.

Meiltä myös huoltopalvelu

Voit luottaa apuumme vielä sen jälkeenkin, kun olet jo ottanut laiturin käyttöösi. Huoltopalvelumme hoitaa esimerkiksi laituriketjujen vaihdot ja säädöt sekä muut huoltotyöt. Annamme lisäksi vinkkejä, miten saat laiturin pysymään hyvänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi uimaportaat kannattaa nostaa vedestä ja kävelysilta irrottaa saranoistaan talven ajaksi, myös puuosat on syytä öljytä säännöllisesti.

Huolto suoritetaan aina erillistä korvausta vastaan.

Olemme palveluksessasi suunnittelusta, vuosiylläpitoon ja huoltoon saakka. Yhteystietomme löytyvät täältä