Search
Close this search box.

Laiturin hankinta

1. Rantakatselmus

Onnistunein laiturihankinta syntyy, kun yhdistetään sinun tarpeesi ja meidän asiantuntijuutemme. Tarjoamme asiantuntijuuttamme ensin puhelinkonsultaatiolla ja tarvittaessa ilmaisella rantakatselmuksella, jolla varmistetaan tarpeisiisi parhaiten sopiva laiturikokonaisuus. Rantakatselmuksessa lähin myyjämme tulee rantaasi, jossa tutkitaan rannan muodot, syvyys, sekä tuuliolosuhteet. Samalla voit keskustella myyjämme kanssa unelmalaiturisi ominaisuuksista.

2. Laiturityypin valinta ja suunnittelu

Savorak Laiturit logo

Sauna
Mökki
Betoni
Putki
Massiivi
Suojaisille vesille
Avoimille vesille
Meren rantaan
Talvehtii vedessä
Uimalaituriksi
Veneen kiinnitykseen
Sisältää kävelysillan
Hinnat alkaen

1270 €

3840 €

6780 €

8560 €

12430 €

Laiturin käyttöpaikka ja käyttötarkoitus määrittävät jo pitkälle unelmalaiturisi tyypin. Mikään laiturityyppi ei ole lähtökohtaisesti muita parempi, useat laiturityypit sopivat käyttöpaikkaasi ja käyttötarkoituksiisi.

Kaikki Savorakin laiturit ovat kelluvia. Pienet laiturit keinuvat enemmän; koko ja massa lisäävät laiturin vakautta. Massiivinen betoniponttonilaituri on vakain Savorak-laituri.

Matala ranta vaatii pidemmän kävelysillan. Laituri ankkuroidaan pohjan laadun ja veden syvyyden huomioivalla ankkuripaketilla. Voit aina kysyä apua Savorak laituriasiantuntijalta. Lopullisen laiturityypin valitset kuitenkin sinä itse.

Rahoitus

Mahdollisuus Nordean joustorahoitukseen. Kysy lisää!

3. Laiturin toimitus, asennus ja huolto

Laituritilauksen jälkeen sovimme kanssasi laituritoimituksesi ajan sekä muut yksityiskohdat. Laiturikokonaisuus toimitetaan ja asennetaan rantaasi avaimet käteen -toimituksena. Kartoitamme sopivan vesillelaskupaikan, josta laituri uitetaan rantaasi. Nopea toimitus, kuljetus ja asennus myös kaikkiin saaristokohteisiin.

Savorak-huoltopalvelu ja laituritarvikkeiden verkkokauppa palvelevat sinua kaikissa laiturisi varusteluun, käytettävyyteen ja turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Savorakin laituri on kovaa tekoa ja siten se talvehtii huolettomasti vedessä. Tähän laatuvalintaan voit luottaa, sillä se kestää niin tuiskut ja tuulet kuin pakkaset ja paisteetkin!

4. Huoltopalvelu

Voit luottaa apuumme vielä sen jälkeenkin, kun olet jo ottanut laiturin käyttöösi. Huoltopalvelumme hoitaa esimerkiksi laituriketjujen vaihdot ja säädöt sekä muut huoltotyöt. Annamme lisäksi vinkkejä, miten saat laiturin pysymään hyvänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi uimaportaat kannattaa nostaa vedestä ja kävelysilta irrottaa saranoistaan talven ajaksi, myös puuosat on syytä öljytä säännöllisesti.

Huolto suoritetaan aina erillistä korvausta vastaan.