Julian Ruiz

Luonnossa ja veden äärellä saaristossa viihtyy Lounais-Suomen jälleenmyyjämme Julian Ruiz vapaa-ajallaan. Vesistöpuoli tuli työpuolellekin hänelle mukaan 15 vuotta sitten kun veneala vei mennessään. Hyvä niin, sillä sen kautta ala sai tähän maahan yhden uuden vene- ja laituriosaamisen rautaisen ammattilaisen.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Pohjalla itselläni on eletroniikka- ja tietoliikenneasentajan koulutus. Isälläni oli kuitenkin venealan yritys, ja siellä tykkäsin töitä tehdä. Omaksi yrittäjän poluksi työura muuttui kymmenisen vuotta sitten. Yritykseni J.R. Marine Servicen ydinalaa on veneiden ja moottoreiden huolto-, korjaamo- ja talvisäilytystoiminta. Toiminta on laajentunut vuosien varrella uusien veneiden, moottoreiden sekä laitureiden myyntiin kattaen myöskin kaikki veneilijän tarvitsemat palvelut ja tuotteet.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Laadukkaita laitureita. Ovat juuri sitä, miltä kuvissa näyttävätkin. Laitureista on itsellä pitkältä ajalta kokemusta, Savorakin laitureiden jälleenmyynnistä parisen vuotta.

Savorakin tehtaan toimintaan olen ollut erittäin tyytyväinen. Tilaukset ja toimitukset pelaa ja tuotteet ovat tasalaatuisia ja huolellisesti valmistettuja.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?

”Kaikkein tärkeimpänä olen nähnyt täsmällisyyden myynti- ja asiakastyössä. Pitää seistä omien sanojensa takana; se mitä luvataan asiakkaalle, niin se pidetään – niin tuotteessa, hinnoissa, aikataulussa, kaikessa.

”Tehdään laituri niin kuin se tehtäisiin itselle. Sitä periaatetta ollaan noudatettu, ja todettu, että siten olemme aikaansaaneet tyytyväisiä asiakkaita”.