Search
Close this search box.

Kattavat laiturikokonaisuudet

Kattavat laiturikokonaisuudet

Kun haluat jotain ainutlaatuista, on mittatilauslaituri  myös kaunis katseen kiinnittäjä. Tämä pyöreä laituri on silmän ilona Kokkolan kaupungin Meripuistossa.

Satamalaiturit, vierasvenesatamat ja uimalat

Kun suunnittelet rantarakentamista ja tarvitset mittatilaustyötä, Savorakin ammattilaiset ovat täällä auttaakseen sinua. Voit luottaa meihin koko projektin ajan – alusta loppuun. Olipa kyseessä sitten yksityiskohtainen suunnittelu, rakennuslupien hankkiminen tai itse toteutus, me autamme. Hoidamme kaiken aina rannan ruoppaamisesta laitureiden asentamiseen asti.

Mittatilauksena voimme räätälöidä projekteja täysin sinun tarpeitasi vastaaviksi – oli kyse sitten yksittäisestä laiturista tai suuremmasta kokonaisuudesta. Haluamme varmistaa, että lopputulos täyttää odotuksesi täydellisesti ja tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Luota meidän ammattitaitoomme ja kokemukseemme – teemme kaikkemme varmistaaksemme, että projekti sujuu mutkattomasti ja saavutamme yhdessä haluamasi tuloksen.

Savorakin toteuttamia kohteita

Bengtsårin venekerho

Hankoon Bengtsårin venekerholle asennettiin uusi venelaituri 2024. Laiturina Putkiponttonilaituri 12,5 x 2,35 m, varusteina venepuomit salkkukellukkeilla ja venepoijut.

pyhtään kunta

Pyhtään uusi uimala valmistui 2024. Uimalassa on yhteensä 87 m 2,4 m leveää muoviponttonilaituria. Uimalaituri varusteltiin asianmukaisilla pelastusvälineillä, uimaportailla ja kävelysilta teräskaiteilla.

pyhtään uimlaituri

Mikkelin kaupunki

Mikkelin sataman venelaituri uusittiin 2024. Näyttävä putkiponttonilaituri on 75 x 3.15 m ja siitä löytyy puomi- ja kylkikiinnityspaikkoja veneilijöille. Venepuomit pystyttiin hyödyntämään vanhasta laiturista uusimalla vain kellukkeet ja saranat.

mikkelin kaupunki, venelaituri

Asunto oy säästökehä

Espoon Viherlaaksoon Asunto Oy Säästökehälle asennettiin saunarantaan uima- ja oleskelulaituri. Laiturina Mökki-P 6 x 3,15 m, joka on varusteltu kaiteilla, kalusteilla ja uimaportailla.

viherlaakso, mökki-P

sotkamon kunta

Kuikkalammen uimalaituria jatkettiin 2024 Mökki-P 4 x 3.15 m laiturilla. Samalla vaihdettiin aikaisempi 1 m hyppytaso 2 m tasoksi.

Mäntsälän kunta

Levannon uimarannan laituri uusittiin 2024. Laiturina Mökki-L 8 x 2,4 m. Varusteina kahdet uimaportaat, penkki ja kaide.

Savorak laituri Mökki-L, mäntsälä

Järvisydän

Järvisydämessä on laitureita rakennettu useampana vuonna. Syksyllä 2020 vierasvenelaituri sai lisää pituutta.

Heinolan kaupunki

Kaupungin uimalaituri uusittiin 2022.  Se varusteltiin useammilla kiinteillä uimaportailla ja hyppytornilla.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin venesatama urakka 2021, jossa uusittiin satoja metrejä laitureita. Vattuniemen HSK:n vierasvenelaituri. 

CLT-Plant Oy

Naantalin 2022 Luonnonmaan saarella.  Villa Lillan saunarivitalon oma uima- ja veneilylaituri. 

Osuuskauppa Suursavo

Tankkaus- ja asiointilaiturit Savonlinnan Hevonpäänniemeen Kyrönsalmeen valmistui kesällä 2022. 

Sotkamon kunta

Sotkamon venesatamalaituri valmistui kesällä 2021. Tässä venesatamassa on venepaikkoja 12+12 kpl. 

venesatama-sotkamo

Minna Haapakoski

Sisustussuunnittelija Minna Haapakosken kanssa yhteistyössä suunniteltu lounge laiturin ensimmäinen proto.

Kalajoen kaupunki

Melontalaiturit 2kpl Kalajoen kaupungille kesällä 2022. Melontalaituri soveltuu niin ammattilaiselle, kuin harrastekäyttöön.

Savonlinnan kaupunki

 Hyppytornilaituri  Savonlinnan Heikinpohjan uimarannalle valmistui kesällä 2022. Hyppytornissa 1- ja 3m hyppytasot.

seravin-mika-markkanen-savorak-laiturit-jalleenmyynti-14-1024x650-1.jpg

Lahden Myllysaaren laivalaiturit

”Tarjouksia pyydettiin purjehdusseuran satamalaituriprojektiimme muutamilta eri laiturinvalmistajalta. Niiden joukosta Savorak sitten valikoitui. Projekti kokonaisuudessaan meni hyvin. Meillä oli visio, mutta Savorakilta tuli sitten ehdotuksia, miten paras mahdollinen loppuratkaisu saavutettaisiin. Kaikki tuli ajallaan, laiturin asennus meni moitteettomasti ja Savorakin miehet pitivät kaiken minkä lupasivat.”

“Kokonaisuushan siis sisälsi putkiponttonielementeistä rakennetun yhden 40 metrin vierasvenelaiturin poijukiinnityksineen, yhden 40 metrin laivalaiturin kylkikiinnitysmahdolllisuudella ja yhden rannansuuntaisesti rakennetun 40 metriä pitkän laivalaituri niin ikään kylkikiinnitysmahdollisuudella. Laajuutta projektilla oli, mutta kuten sanoin niin hienosti Savorak hommansa hoiti ja tyytyväisiä olemme.”

-Pekka Jaakkola, Kommodori, Lahden purjehdusseura-

 
 

Laitureiden ja rantarakentamisen kokonaisvaltainen projektimyynti

Ota yhteyttä:

Tomi Kokkonen

044 761 5057

tomi@savorak.fi