Savorak Laiturijakkara selkänojalla valkoinen

Rajoitettu erikoiserä saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tukeva ja säänkestävä Savorak- malliston jakkara selkänojalla Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Runko RST, pulverimaalattu, valkoinen
  • Puuosat: painekyllästetty vihreä tai ruskea
  • 620 x 550 x 840mm
  • Toimitus osina, pakkaus sisältää kokoonpanotarvikkeet
  • Tuolin kokoonpano-ohje

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 410 €.

246,00 

Kuvaus

Katseen ja myrskyn kestävät terassikalusteet

Suomessa valmistetut Savorakin terassikalusteet on suunniteltu vaativiinkin olosuhteisiin, kuten laiturilla käytettäväksi. Tukevaksi tehtyjä kalusteita ei vie kovatkaan tuulet mennessään ja ne voidaan kiinnittää halutessaan rungosta alustaan. Savorak kalusteet sopivat käytettäväksi niin terassilla, laiturilla kuin pihakalusteina.

Valkoinen runko on tyylikäs ja ennen kaikkea kestävä valinta

Runko on kestävää ja helppohoitoista valkoiseksi maalattua ruostumatonta terästä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

Laadukas puumateriaali yhdistettynä valkoiseen viimeistelee rantamaisemasi

Puuosista löydät varmasti terassiin tai laituriin sopivan värivaihtoehdon: valittavana on vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty. Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino25 kg (kilogramma)
Mitat100 × 100 × 40 cm (senttimetri)
Väri

vihreä, ruskea