Search
Close this search box.

HUUTOKAUPPAAN Savorak Laituripöytä valkoinen

Tukeva ja säänkestävä Savorak- malliston laituripöytä Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Runko RST, pulverimaalattu, valkoinen
  • Puuosat: painekyllästetty vihreä tai ruskea
  • 1495 x 800 x 735mm
  • Toimitus osina, sisältää kokoonpanotarvikkeet
  • Pöydän kokoonpano-ohje
PÖYTIÄ HUUTOKAUPPAAN USEAMPI KAPPALE.

Lähtöhinta 215 €.

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tukeva pöytä kestää säänvaihtelut ja pysyy paikallaan tuulisissa oloissa

Kotimainen Savorak Design pihakalustevalikoimamme on suunniteltu vastaamaan suomalaisten haastaviin sääolosuhteisiin tarjoten samalla korkeaa laatua, kestävyyttä ja tyylikästä designia. Huolellisesti valittu valkoiseksi pulverimaalattu ruostumaton teräs yhdistettynä laadukkaaseen säänkestävään kestopuuhun takaa kalusteiden kestävyyden ja tyylikkyyden vuodesta toiseen. Savorak-pihakalusteet eivät ole vain ulkonäöltään kauniita, vaan ne on suunniteltu kestämään vaativissa suomalaisissa sääolosuhteissa ympäri vuoden. Valikoimamme tarjoaa monipuolisen ja yhteensopivan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät ulkotilojesi kauneuden ja toiminnallisuuden tarpeet.

Huolellinen suunnittelu ja testaus takaavat hyvän käyttömukavuuden

Kalusteiden suunnittelussa on otettu huomioon ergonomisuus, mikä lisää niiden käyttömukavuutta ja tekee ulkona oleilusta entistä nautinnollisempaa. Esimerkiksi tarkkaan suunniteltu istuinkorkeus ja selkänojan kaltevuus tai pöydän korkeus tarjoavat optimaalisen istuma-asennon jokaiselle käyttäjälle.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino34 kg (kilogramma)
Mitat150 × 100 × 40 cm (senttimetri)
Väri

vihreä, ruskea

SKU FI011-2 Tuoteryhmä