Savorak laituripöytä valkoinen

Rajoitettu erikoiserä saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tukeva ja säänkestävä Savorak- malliston laituripöytä

  • Runko RST, pulverimaalattu, valkoinen
  • Puuosat: lehtikuusi
  • 1495 x 800 x 735mm
  • Toimitus osina, sisältää kokoonpanotarvikkeet
  • Pöydän kokoonpano-ohje

 

535,00 

Kuvaus

Katseen ja myrskyn kestävät terassikalusteet

Suomessa valmistetut Savorakin terassikalusteet on suunniteltu vaativiinkin olosuhteisiin, kuten laiturilla käytettäväksi. Tukevaksi tehtyjä kalusteita ei vie kovatkaan tuulet mennessään ja ne voidaan kiinnittää halutessaan rungosta alustaan. Savorak kalusteet sopivat käytettäväksi niin terassilla, laiturilla kuin pihakalusteina.

 

Valkoinen runko on tyylikäs ja ennen kaikkea kestävä valinta

Runko on kestävää ja helppohoitoista valkoiseksi maalattua ruostumatonta terästä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

 

Laadukas puumateriaali yhdistettynä valkoiseen viimeistelee rantamaisemasi

Puuosiin saatavilla: ekologinen lehtikuusi. Lehtikuusi on ekologinen ja myrkytön luonnon kyllästämä kestopuu. Se on lahon kestävä ilman käsittelyaineita ja kestää kulutusta. Ilman pintakäsittelyä lehtikuusi harmaantuu muutamassa vuodessa.

Lisätiedot

Paino 34 kg
Mitat 150 × 100 × 40 cm
Väri

vihreä, ruskea, lehtikuusi