Search
Close this search box.

Avotulipaikka

Tunnelmallinen ja tyylikäs Savorak avotulisija vie pihasuunnittelusi uudelle tasolle
Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Materiaalina Cor-Ten-Teräs
  • Paino 150 kg
  • Leveys 1000 mm
  • Korkeus 1500 mm

1512,00 

Varastossa

Laajat maksutavat:

Tunnelmallinen elävä tuli

Elävä tuli on tunnelmallinen ja trendikäs elementti pimeneviin iltoihin. Tulipaikan ympärille voi kokoontua viihtymään sen lämpöön tai käyttää sitä kauniina valon lähteenä. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

 Rouheisen tyylikäs ja kestävä Cor-Ten

Savorak malliston tulisija on valmistettu  Cor-Ten-teräksestä, joka antaa tuotteelle rustiikkisen ja tyylikkään ruskeanoranssin värin. Cor-Ten- teräs on kuparilla, kromilla, nikkelillä ja fosforilla niukasti seostettu teräslaatu, jonka pinnalle muodostuu hapen ja kosteuden vaikutuksesta oksidikerros. Oksidi kerros estää korroosion jatkumisen syvemmälle teräksen sisään. Värin syvyys ja tummuus vaihtelee pinnan märkyyden mukaan kirkkaan oranssista syvään ruskeaan. Cor-Ten on materiaalina erittäin pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Voidaan sanoa sen olevan lähes huoltovapaa, joka tarkoittaa myös pieniä ylläpitokustannuksia ja ympäristökuormaa.

 

Ruosteinen patinakerros on tyylivalinta

Tuotannosta saapuessa Cor-Ten on teräs on kauttaaltaan kirkasta terästä.  Aluksi teräksen pintaan muodostuu hapen vaikutuksesta tiivis oksidikerros, jonka jälkeen se alkaa ruostua jo muutamassa päivässä. Normaali teräs ruostuu sykleittäin ja ajan saatossa läpi, mutta Cor-Ten teräksessä ruostuminen pysähtyy oksidikerrokseen.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino216 kg (kilogramma)
Mitat150 × 100 × 100 cm (senttimetri)
Koko

Iso, Keskikoko, Pieni

SKU FI124-1-3-1-1-1 Tuoteryhmä