Search
Close this search box.

Lip-Lap Moduulilaituri

Moduulilaituri on erittäin helppokäyttöinen ja näppärä uimalaituri.

  • Käyntisilta 1.2 x 4,8 m
  • Modulaarinen kansiosa 2,8 x 2,2 m
  • Kantavuus 800 kg
  • Kansikorkeus n. 20-25 cm

1350,00 

Laajat maksutavat:

Lip-Lap Laiturin Moduulilaituri on erittäin helppokäyttöinen, tukeva ja kantava. Modulaarisen rakenteen vuoksi se on nopeasti asennusvalmis ja helppo kuljettaa. Se soveltuu hyvin mm. jyrkkiin rantoihin, joissa painavan laiturin laskeminen ja nostaminen on haastavaa. Leveät kannen reunan yli tulevat ponttonit tekevät siitä todella tukevan.

Moduulilaiturin on erittäin helppo asentaa ja nostaa talvehtimaan myös yksin. Se on erittäin hyvä uimalaituri matalan kansikorkeutensa ansiosta. Laituri koostuu kansiosasta, sekä käyntisillasta.  Päätyosa rakentuu neljästä osasta, kahdesta ponttonista ja kahdesta valmiiksi kootusta irrotettavasta kansielementistä. Käyntisilta ja pääty on yhdistetty toisiinsa kätevillä E-saranoilla.

 

Huomioithan että kelluvat laiturit tulee ankkuroida joko putki- tai painoankkurein. Putkiankkurointi sopii parhaiten pieniin rauhallisiin järviin tai lampiin, jossa on pehmeä pohja. Painoankkurointi sopii hiukan tuulisempiin järviin tai jos laituriin tarvitsee kiinnittää vene.

Tutustu ankkurointipaketteihimme täällä: ANKKUROINTI

 

Rahti alkaen 240,80€ (Toimituskulut paikkakunnallesi lasketaan ostoskorisivulla syöttämällä postinumero)

Toimitus / nouto noin kahden viikon kuluttua tilauksesta. Voit kuitenkin tehdä tilauksen vaikka heti ja sopia toimituksen myöhemmäksi.

Toimitetaan osissa. Myös noudettuna Lip-Lapin tehtaalta Vantaalta.

Toimitusta on oltava vastaanottamassa aina vähintään kaksi henkilöä!

Lisätiedot

Paino220 kg (kilogramma)
Mitat480 × 120 × 100 cm (senttimetri)
Pylväskorkeus

1 m, 1,5 m, 2 m, 2,5 m

SKU FI016-2-3-1-1 Tuoteryhmä