Search
Close this search box.

Uimaporras KZN 4 askelmaa, taittuva

Kestävät uimaportaat edullisesti kiinnitystarvikkeineen.

  • Mitta kannesta alaspäin 1000 mm
  • Askelman leveys 48 cm
  • Kääntyvä porrasosa järeällä kääntövivulla
  • Kuumasinkitty teräsrunko
  • Painekyllästetyt puuaskelmat
  • Paino n. 20 kg
  • Pakkaus sisältää kokoonpano- ja kiinnitystarvikkeet

 

 

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

230,00 

Varastossa

Laajat maksutavat:

Kuumasinkitty teräsrunko ja painekyllästetystä puusta valmistetut askelmat takaavat uimaportaille pitkän ja turvallisen käyttöiän.

Portaiden yläosa on leveydeltään 68 cm ja puisen porrasosan leveys on 48 cm, joten uimasta on helppo nousta isommankin aikuisen. Portaiden alaspäin mennessä ulkoneva kallistuskulma (18 astetta) helpottaa portaiden käyttöä. Neljäaskelmainen uimaporras yltää 100 senttimetrin syvyyteen laiturin kannesta mitattuna.

Saat nostettua uimaportaan helposti pois vedestä kääntövivun ansiosta. Kääntyvät uimaportaat ovat pitkäikäiset ja turvalliset, koska ne eivät pääse limoittumaan vedessä. Lisäksi niiden huoltaminen on huomattavan paljon helpompaa kuin kiinteiden portaiden. Taittuvat uimaportaat voidaan säilyttää talven laiturin kannen päällä, eikä niitä tarvitse irrottaa.

Huom! Joskus sinkityillä pinnoilla esiintyy valkoista jauhemaista kerrostumaa, jota kutsutaan valkoruosteeksi tai sinkkihomeeksi. Ilma kuluttaa valkoruosteen vähitellen pois, jolloin kuumasinkitty pinta saa tavanomaisen ulkonäön. Kuumasinkitysstandardin mukaan valkoruoste ei ole hyväksyttävä reklamaatioperuste.

 

Lisätiedot

Paino20 kg (kilogramma)
Mitat120 × 45 × 20 cm (senttimetri)
Väri

vihreä, ruskea

SKU 6438476961015-1-1 Tuoteryhmä Avainsana