Savorak Pergola

 

Tyylikäs ja kestävä, mattamusta pulverimaalattu teräsrunkoinen pergola.

Savorak mallisto avainlippu tuote

  • RST pulverimaalattu ruostumaton teräs, musta
  • Mitat 3100 x 3100 x 2500 mm
  • Sisältää kankaan
  • Ei sisällä kaiteita

 

 

 

 

4190,00 

Kuvaus

Luo huonemaisia ratkaisuja

Tämä huippulaadukas ja tyylikäs pergola on suunniteltu tarjoamaan sinulle ja läheisillesi täydellisen rentoutumisen ja yksityisyyden.

Pergolan hienostunut musta pulverimaalattu teräsrunko on sekä kestävä että tyylikäs. Se on suunniteltu kestämään haastavatkin sääolosuhteet ja lisäämään pihan tai puutarhan visuaalista vetovoimaa. Tämä elegantti musta väri sopii vaivattomasti erilaisiin ulkotilojen tyyleihin ja luo ylellisen ilmeen.

Kangaskatto on pergolan täydellinen kruunu. Se tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä, sillä sen voi avata auringonpaistetta varten tai sulkea luomaan suojaa sateelta ja liialta auringonvalolta. Voit nauttia raikkaasta ilmasta ja luonnonvalosta pergolan alla samalla kun saat halutessasi miellyttävän varjostuksen.

Pergolan tilava korkeus, 2500 mm, ja sivun leveys, 3100 mm, luovat avaran ja mukavan ilmapiirin. Se tarjoaa runsaasti tilaa luoda oleskelualueen, ulkokeittiön tai vaikka rentoutumispaikan grillailua tai lukuhetkiä varten. Sinulla on mahdollisuus räätälöidä pergolan sisustus ja sisällyttää siihen juuri sinulle sopiva kalustus.

Huomaathan, että tämä vakiomalli ei sisällä kaiteita, mikä lisää pergolan modernia ja avointa ilmettä. Voit halutessasi lisätä kaiteet tai antaa pergolan avoimuuden korostaa ympäröivää maisemaa.

Tuo kotisi ulkotilat eloon Savorak-malliston mustaksi pulverimaalatulla teräsrunkoisella pergolalla. Nauti suojasta ja viihtyisyydestä, kun vietät aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa tai rentoudut omassa rauhassasi. Tämä tyylikäs pergola on todellinen katseenvangitsija, joka tekee ulkotiloistasi houkuttelevat ja viihtyisät.

Pulverimaalauksella tyyliä, mukavuutta ja kestävyyttä

Pulverimaalaus on menetelmä, jossa maalipulveria levitetään sähköstaattisesti pinnalle, jonka jälkeen se sulatetaan uunissa kiinnittymään pintaan. Tämä luo kestävän ja tasaisen pinnan, joka suojaa terästä korroosiolta ja antaa sille myös esteettisesti miellyttävän ulkonäön. Pulverimaalattu ruostumaton teräs soveltuu hyvin esimerkiksi ulkotilojen rakenteisiin ja koristeisiin, koska se kestää hyvin kosteutta, lämpötilan vaihteluita ja muita sääolosuhteita. Vaikka väri on musta, pinta ei ole pulverimaalauksen vuoksi lainkaan kuuma.

Pergola kaiteilla

Pergola on mahdollisuus hankkia myös kaiteilla.

savorak pergola kahdella kaiteella kangas katto avoin savorak pergola kahdella kaiteella kangaskatolla Savorak pergola yhdellä kaiteellasavorak pergola yhdellä kaiteella kangaskatolla

 

 

 

 

 

 

 

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja. Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

Lisätiedot

Paino890 kg (kilogramma)
Mitat310 × 310 × 250 cm (senttimetri)