Search
Close this search box.

Alfa Vesihana + letkuteline

Lisävaruste sähkönjakelutolppiin

Alfa II- sähkönjakelutolppiin soveltuvat letkuteline sekä vesihana. (Alfa II HH + WT – HH + WT)

Alfa-II on suunniteltu niin, että letkuteline ja vesijohto on helppo asentaa. Tolpissa on valmiit kierrereiät, jotka on suljettu.

Nämä tuotteet yhteensopivat:
Sähkönjakelutolppa 2 pistorasialla + led valaisin
Sähkönjakelutolppa 4 pistorasialla + led valaisin
Sähkönjakelutolppa 4 pistorasiaa mittauksella + led valaisin

129,00 

Laajat maksutavat:

Alfa-II jakelutolpat on suunniteltu niin, että letkuteline ja vesijohto on helppo asentaa. Tolpissa on valmiit kierrereiät, jotka on suljettu.

El-Björnin tuotteiden laatu ja suunnittelu

El-Björn kehittää jatkuvasti kokonaisratkaisuja, jolloin he pystyvät optimoimaan tuotteidensa yhteensopivuuden. Pitkäaikainen kokemus tuotekehityksessä antaa asiakkaille huomattavia käytännön etuja. El-Björnin kaikkien tuotteiden toimivuus ja laatu tarkastetaan aina yksilöllisesti, ei pistokokein.

El-Björnin tuotteiden suunnittelu ja tuotekehitys perustuu aina todellisen käyttöympäristön tarpeisiin. Käytössä vain ensiluokkaiset materiaalit ja komponentit, kuten esimerkiksi sähkökeskuksissa kuumasinkitty teräs, luja ja UV-kestävä kestomuovi sekä AluZink-levy. He käyttävät vain tunnettuja komponenttitoimittajia.

Tuotteiden turvallisuudelle asetetaan erittäin tiukat vaatimukset. He testaavat tuotteiden turvallisuuden ja huolehtivat siitä, että ne täyttävät toimialastandardit kaikkialla, missä niitä myydään. Kaikilla tuotteilla on lisäksi virallinen suojausluokitus.

El-Björnin tuotteilla on viiden vuoden takuu myös ammattikäytössä.

Lisätiedot

Paino6 kg (kilogramma)
Mitat15 × 15 × 99 cm (senttimetri)