Search
Close this search box.

Mökki-P-laituri 2,4 x 4 m, kävelysillalla

Suosittu ja edullinen mökki-p -laiturimme soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin. Niin uintiin, vedenhakuun ja oleskeluun. Voit myös käyttää sitä veneen kiinnitykseen. Laiturin reunoille sijoitetut putkiponttonit tekevät laiturista erittäin vakaan ja kantavan.

 

 • Kannen pinta- ala: 9,6 m²
 • Laiturin kantavuus: 550 kg
 • Ponttonit: 2kpl putkiponttoni 400 x390mm, 1kpl 400 x 1200mm
 • Laiturin paino: 620 kg
 • Runkomateriaali: Painekyllästetty 48 x 148 mm
 • Pintamateriaali: Vihreä/ruskea painekyllästetty 28 x 120 mm
 • Kylkiverhous 2 laudalla
 • Kansilautojen kiinnitys RST ruuvinaula 75mm

 

Huomioithan että kelluvat laiturit tulee ankkuroida joko putki- tai painoankkurein. Putkiankkurointi sopii parhaiten pieniin rauhallisiin järviin tai lampiin, jossa on pehmeä pohja. Painoankkurointi sopii hiukan tuulisempiin järviin tai jos laituriin tarvitsee kiinnittää vene.

Tutustu ankkurointipaketteihimme täällä:

Putkiankkurointi

Painoankkurointi 790 kg

Painoankkurointi 960 kg

 

 

3900,00 

Laajat maksutavat:

Miksi valita Mökkilaituri?

 • Savorak laiturit toimitetaan aina valmiiksi koottuna mahdollisimman lähelle rantaviivaa.
 • Kelluva laituri nousee ja laskee vedenpinnan vaihteluiden mukaan, joten vältyt korkeuden säätötöiltä keväisin ja syksyisin. 
 • Laiturin reunoille sijoitetut Putkiponttonit pitävät laiturin vakaana, joten voit hyödyntää sitä monenlaiseen käyttöön. Lisäämällä laituripenkit tai kalusteita pääset nauttimaan rantamaisemista vieläkin enemmän. Uimaportaat ja hyppylauta tuovat riemua uintireissuihin. Jykevä laituri sopii erittäin hyvin myös veneen kiinnitykseen.
 • Savorak mökkilaituri on käytössä kestävä ja pitkäikäinen, koska sen valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja. Kansilaudat ovat sileitä, jolloin ne ovat helppo pitää puhtaana, eikä niiden pinnalla seiso vesi. Kaikki rautaosat ovat kestävää kuumasinkittyä terästä ja rakenne on suunniteltu niin etteivät ne ole vedessä. Putkiponttonit ovat valmistettu kestävästä HDPE-muovista, joka säilyttää hyvin kantavuutensa, kestää pakkasta ja iskuja. Ponttoneissa on sileä pinta, joka hylkii levää ja likaa.
 • Kaunis viimeistely syntyy kotimaisena käsityönä Rantasalmen tehtaalla.
 • Suopeissa olosuhteissa, joissa jäät sulavat paikalleen, eikä myrskytuuli pääse puhaltamaan suoraan talvehtii laituri vedessä, jolloin vältyt syksyllä nostotyöltä ja laituri on keväällä valmiina vedessä. 

 

“Kestävä, esteettinen ja yksinkertainen. Laatu oli tärkein kriteerimme laiturin hankinnassa. Meillä oli vahva visio, millaisen mökkilaiturin halusimme, ja sen Savorak Laiturit meille toteutti.”

Ira Savorakin mökkilaiturin ostaja

Mökkilaituri on suosittu putkiponttonilaituri, joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin. Se voidaan asentaa myös mataliin rantoihin ja suopeissa sääolosuhteissa se talvehtii vedessä.  Laiturin reunoille sijoitetut putkiponttonit (katamaraanirakenne) tekevät laiturista vakaan ja parantavat reunakantavuutta. Putkiponttoneilla laiturista saadaan vakaa suhteessa ponttonien kantavuuteen, sillä oikein asennettuna pyöreä ponttoni säilyttää nosteen tasaisena kallistuessaankin. Putkiponttonit valmistetaan kestävästä HDPE- muovista ja ovat siten iskun ja pakkasen kestäviä eivätkä vety. Liukkaan pinnan ansiosta ne eivät rapaudu, eivätkä ruostu.  Ponttoneissa on hitsatut muovikorvakkeet ja niiden seinämävahvuus on 12,3 mm.

 

Kylkiverhoilu viimeistelee mökkilaiturin ulkonäön

 

Kaunis mökkilaituri on kauttaaltaan kylkiverhoiltu ja näinollen viimeistellyn näköinen. Mökkilaiturimme puumateriaalina toimii vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty. Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia.  Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

 • Kannen pinta- ala: 9,6 m² (2,4 x 4 m)
 • Toimitukseen sisältyy vakio kävelysilta laiturin värisenä ( 1,2 x 5 m)
 • Laiturin kantavuus: 550 kg
 • Ponttonit: 2kpl putkiponttoni 400 x 390mm, 1kpl 400 x 1200mm
 • Laiturin paino: 620 kg
 • Runkomateriaali: Painekyllästetty 48 x 148 mm
 • Pintamateriaali: Vihreä/ruskea painekyllästetty 28 x 120 mm
 • Kylkiverhous 2 laudalla
 • Kansilautojen kiinnitys RST ruuvinaula 75mm

 

Valitse omaan rantaan sopiva ankkurointitapa

 

Huomioithan että kelluvat laiturit tulee ankkuroida joko putki- tai painoankkurein. Putkiankkurointi sopii parhaiten pieniin rauhallisiin järviin tai lampiin, jossa on pehmeä pohja. Painoankkurointi sopii hiukan tuulisempiin järviin tai jos laituriin tarvitsee kiinnittää vene.

Tutustu ankkurointipaketteihimme täällä:

Putkiankkurointi

Painoankkurointi 790 kg

Painoankkurointi 960 kg

 

Laiturin käyttöönotto

 

Jos tilaat laiturille kotiinkuljetuksen, toimitetaan laituri niin lähelle rantaa kuin kuorma-autolla on mahdollista. Laiturin asennus onnistuu 3-4 hengen porukalla.

 1. Toimituksen sisällön tarkastus
 2. Siirto veteen
 3. Ankkurointi
 4. Lisävarusteiden asennus
 5. Nauti!

 

Toimitetaan kahdessa osassa. Myös nouto Rantasalmen tehtaalta. Rahti alkaen 240,80€ (Toimituskulut paikkakunnallesi lasketaan ostoskorisivulla syöttämällä postinumero)

Mökkilaituri painaa n. 450 kg, joten sen asennus onnistuu muutaman hengen porukalta. Kuljetusyhtiö toimittaa sen mahdollisimman lähelle rantaviivaa, josta se on helppo työntää tai nostaa veteen. Ankkurointi onnistuu helposti kelluvan laiturin kannelta valmiiksi kasatun ankkurointipaketin avulla. Ankkurointia varten laiturista löytyy valmiina koukut kettinkien kiinnitystä varten ja niiden kohdalta kansilaudat ovat kiinnitetty ruuveille, jolloin ne on helppo irrottaa. Selän puolelle tulevat painot uitetaan laiturin kannella sopivalle kohdalle, kettinki kiinnitetään ensimmäiseen ankkurointipainoon sakkelilla, jonka jälkeen loput painot pudotetaan pohjaan. Ankkurointiketjut kiinnitetään laiturin kanteen ristikkäin. Rantapään ketjut kiinnitetään myös ristikkäin rantaan sopivalla tavalla, esim. kiviin tai maa-ankkureihin. 

Lataa ankkurointiohje

 

Lisätiedot

Paino390 kg (kilogramma)
Mitat300 × 240 × 80 cm (senttimetri)
Materiaali

Vihreä painekyllästetty lauta, Ruskea painekyllästetty lauta

SKU FI016-2 Tuoteryhmät , Avainsana