Search
Close this search box.

Teräskaide 5 m, kuumasinkitty

Kestävä ja turvallinen teräskaide kyntisillalle.

  • Pituus 5m
  • Paino noin 80 kg
  • Materiaalina kuumasinkitty teräs

 

 

 

412,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Kestävä kuumasinkitty laiturikaide

Teräskaide-elementti on 5 metriä pitkä ja se on valmistettu kestävästä kuumasinkitystä teräksestä. Se on suunniteltu laitureille ja laitureiden käyntisilloille. Se sopii loistavasti myös terasseille asennettavaksi. Kaide on todella tukeva ja kestävä ratkaisu jokaiseen edellä mainittuun käyttökohteeseen.

Teräskaide jäykistää pitkät puurakenteet. Se tuleekin asentaa käyntisillan molemmille puolille, jolloin jäykkyydestä tulee tasapainoinen. Mikäli turvallisuutta halutaan lisätä, voidaan kaiteen pystytolppien väliin kiinnittää yksi tai useampi vaakalauta.

Huom! Joskus sinkityillä pinnoilla esiintyy valkoista jauhemaista kerrostumaa, jota kutsutaan valkoruosteeksi tai sinkkihomeeksi. Ilma kuluttaa valkoruosteen vähitellen pois, jolloin kuumasinkitty pinta saa tavanomaisen ulkonäön. Kuumasinkitysstandardin mukaan valkoruoste ei ole hyväksyttävä reklamaatioperuste.

 

 

 

 

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino80 kg (kilogramma)
Mitat500 × 10 × 99 cm (senttimetri)
SKU FI124-2-1-1-1-2 Tuoteryhmät ,