Savorak Aurinkotuoli

  • Runko RST, pulverimaalattu, mustaSavorak mallisto avainlippu tuote
  • Puuosat painekyllästetty vihreä tai ruskea
  • Toimitus osina, pakkaus sisältää kokoonpanotarvikkeet
  • Paino 40 kg

Halutessaan aurinkotuolin voi kiinnittää laituriin tai terassille, jolloin se pysyy varmasti tuulisissakin oloissa paikoillaan.

Aurinkotuolin kokoonpano-ohje

Aurinkotuolin päämitat

 

 

 

 

 

 

485,00 495,00 

Kuvaus

Tukeva aurinkotuoli pysyy paikallaan tuulisissa oloissa

Tukevan metallirungon avulla aurinkotuoli kestää helposti paikallaan pienessä tuulessa. Halutessasi voit kiinnittää se laituriin tai terassiin metallirunkoon tehtyjen reikien avulla. Näin aurinkotuolia ei tarvitse viedä varastoon käytön jälkeen ja se on aina valmiina käyttöön.

savorak aurinkotuolit kaukaa sup-laudalla

Valitse laituriisi tai terassiisi sopiva puuvaihtoehto

Valittavissa kaksi vaihtoehtoa: painekyllästetty vihreä tai ruskea.

Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

 

Metallirunko on mattamustaksi pulverimaalattua ruostumatonta terästä, joten se on helppohoitoinen ja kestävä. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

savorak aurinkotuolit takaviistosta

Säädettävä selkänoja

Aurinkotuoliin mahtuu pidempikin aikuinen, sillä tuoli on 180 cm pitkä. Aurinkotuolin selkänoja nousee ylös ja on säädettävissä metallisen säätöhahlojen avulla.

savorak-aurinkotuoli-saato

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino40 kg (kilogramma)
Mitat180 × 50 × 30 cm (senttimetri)
Väri

Vihreä, Ruskea