Savorak aurinkotuoli

  • Runko RST, pulverimaalattu, musta
  • Puuosat painekyllästetty vihreä, ruskea tai lehtikuusi
  • Toimitus osina, pakkaus sisältää kokoonpanotarvikkeet
  • Paino 40 kg

Halutessaan aurinkotuolin voi kiinnittää laituriin tai terassille, jolloin se pysyy varmasti tuulisissakin oloissa paikoillaan.

Aurinkotuolin kokoonpano-ohje

 

 

 

 

 

485,00 525,00 

Kuvaus

Tukeva aurinkotuoli pysyy paikallaan tuulisissa oloissa

Tukevan metallirungon avulla aurinkotuoli kestää helposti paikallaan pienessä tuulessa. Halutessasi voit kiinnittää se laituriin tai terassiin metallirunkoon tehtyjen reikien avulla. Näin aurinkotuolia ei tarvitse viedä varastoon käytön jälkeen ja se on aina valmiina käyttöön.

 

Valitse laituriisi tai terassiisi sopiva puuvaihtoehto

Valittavissa kolme puuvaihtoehtoa: painekyllästetty vihreä, ruskea tai ekologinen lehtikuusi.

Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

Lehtikuusi on ekologinen ja myrkytön luonnon kyllästämä kestopuu. Se on lahon kestävä ilman käsittelyaineita ja kestää kulutusta. Ilman pintakäsittelyä lehtikuusi harmaantuu muutamassa vuodessa.

Metallirunko on mattamustaksi pulverimaalattua ruostumatonta terästä, joten se on helppohoitoinen ja kestävä. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

 

Säädettävä selkänoja

Aurinkotuoliin mahtuu pidempikin aikuinen, sillä tuoli on 180 cm pitkä. Aurinkotuolin selkänoja nousee ylös ja on säädettävissä metallisen säätöhahlojen avulla.

savorak-aurinkotuoli-saato

Lisätiedot

Paino 40 kg
Mitat 180 × 50 × 30 cm
Väri

Vihreä, Ruskea, Lehtikuusi