Savorak Aurinkotuolit x 2 ja Riippukeinu – setti

Tukevat, sään ja katseen kestävät Savorak malliston Aurinkotuolit x 2 ja Riippukeinu valmiina, yhtenäisenä settinä edullisempaan hintaan. Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Savorak Aurinkotuoli

 • Runko RST, pulverimaalattu, musta
 • Puuosat painekyllästetty vihreä tai ruskea
 • Toimitus osina, pakkaus sisältää kokoonpanotarvikkeet
 • Paino n.40 kg
 • Halutessaan aurinkotuolin voi kiinnittää laituriin tai terassille, jolloin se pysyy varmasti tuulisissakin oloissa paikoillaan
 • Aurinkotuolin kokoonpano-ohje

 

Savorak Riippukeinu

 • Runko RST, pulverimaalattu, musta
 • Paino 30kg
 • Kiinnityspisteiden väli n. 290cm
 • Toimitus osina, pakkaus sisältää kokoonpanotarvikkeet
 • Toimitus sisältää La Siesta riippumaton, väriltään vihreä
 • Tukeva, säänkestävä Savorak- malliston riippumattoteline
 • Riippukeinun rungon kokoonpano-ohje

 

Ilmoitathan tilauksesi lisätiedoissa aurinkotuolien puuosien värin. Vaihtoehtoina vihreä tai ruskea.

Huomioithan, että lähetys koostuu useammasta pakkauksesta ja ne saatetaan toimittaa eri aikaan.

 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 1254 €

1161,00 

Kuvaus

Yhtenäinen ja näyttävä setti edullisempaan hintaan

Tukevat, sään ja katseen kestävät Savorak malliston Aurinkotuoli ja Riippukeinu valmiina, yhtenäisenä settinä edullisempaan hintaan.

Tukeva aurinkotuoli pysyy paikallaan tuulisissa oloissa

Tukevan metallirungon avulla aurinkotuoli kestää helposti paikallaan pienessä tuulessa. Halutessasi voit kiinnittää se laituriin tai terassiin metallirunkoon tehtyjen reikien avulla. Näin aurinkotuolia ei tarvitse viedä varastoon käytön jälkeen ja se on aina valmiina käyttöön.

Valitse laituriisi tai terassiisi sopiva puuvaihtoehto

Valittavissa kaksi vaihtoehtoa: painekyllästetty vihreä tai ruskea.

Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

Metallirunko on mattamustaksi pulverimaalattua ruostumatonta terästä, joten se on helppohoitoinen ja kestävä. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

Säädettävä selkänoja

Aurinkotuoliin mahtuu pidempikin aikuinen, sillä tuoli on 180 cm pitkä. Aurinkotuolin selkänoja nousee ylös ja on säädettävissä metallisen säätöhahlojen avulla.

savorak-aurinkotuoli-saato

Tyylikäs ja kestävä riippumattoteline

Savorakin riippumattoteline on helppohoitoista ruostumatonta terästä, jossa on tyylikäs mattamusta pinta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teline kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Se sopii erinomaisesti myös tuuliseen laiturikäyttöön, sillä telineen voi kiinnittää rungosta alustaansa. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

savorak-riippumatto

Vihreä riippumatto sisältyy toimitukseen

Riippumatto on 100% puuvilla ja kuivuu nopeasti esimerkiksi sateen jälkeen. Riippumaton maksimikuormitus on 120 kg ja mitat 140 x 200 cm.  Riippumaton hoitoa helpottaa konepestävyys 30 asteessa.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino110 kg (kilogramma)
Mitat150 × 100 × 40 cm (senttimetri)
Väri

vihreä, ruskea, lehtikuusi