Search
Close this search box.

Savorak LED pollari x 4 – veneenkiinnityssetti

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston laiturivalaisinsarja neljällä led pollarilla tekee laituristasi turvallisemman ja tunnelmallisemman. Pakettiin sisältyy muuntaja neljälle laiturivalaisimelle. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Sisältää 4 Savorak led pollaria ja muuntajan
  • Led pollarin korkeus 270 mm
  • Runko RST pulverimaalattu musta
  • Valaisin toimii samalla veneen kiinnitystolppana
  • Led-elementillä 5 vuoden takuu
  • Kolmella sivulla valoristikko, joka valaisee tunnelmallisesti laiturin ja neljäs sivu suojaa vesieliöitä turhalta valolta
  • Valaisimen värilämpötila on 3000K
  • Tulojännite 350mA tasavirtalähde
  • Teho 4W / 350 mA

 

985,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tunnelmallinen led valo viiden vuoden takuulla

Tyylikäs ja kestävä pollari on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja pitkäikäistä ratkaisua. Valaisimen 3000 kelvinin valo on lämpimän sävyinen. Ristikko luo kauniin valokuvion laiturille ja läpinäkyvä suojalevy pehmentää valosta tunnelmallisen ja suojaa vesiroiskeilta tehokkaasti. Led-elementillä on 5 vuoden takuu.

Laiturivalaisimen suunnittelussa on huomioitu vesieliöt

Led pollari valaisee kolmeen suuntaan. Se kiinnitetään laituriin siten, että valaisematon neljäs sivu on veteen päin. Näin vesieliöille ei tule turhaa valoa ja ne pääsevät hyödyntämään vuorokauden valon vaihtelut luonnollisesti.

Järjestelmäperiaate Savorak led-valaisimet

Vahva teräsrunkoinen pollari pitää isommankin veneen paikoillaan

Tämä vahva paalupollari on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi mustalla pulverimaalauksella. Tämä yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä ruostumaton teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas musta pulverimaalaus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä.

CE hyväksytty muuntaja optimoituna led-valoille

Led muuntajan avulla kytket laiturivalaisinsarjan neljä valaisinta yhteen ja virtalähteeseen. CE hyväksytty muuntaja on optimoitu led- valoille. Teho 16,8 W.  Täysin suljettu rakenne IP67-luokituksella.   Molemmissa päissä n. 600 mm kytkentäjohdot. Toimitukseen mukaan myös muovikotelo kiinnitysruuveineen.

Lisätietoja muuntajasta.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino5 kg (kilogramma)
Mitat11 × 9 cm (senttimetri)