Savorak LED pollari x 4 – veneenkiinnityssetti

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston laiturivalaisinsarja neljällä led pollarilla tekee laituristasi turvallisemman ja tunnelmallisemman. Pakettiin sisältyy muuntaja neljälle laiturivalaisimelle. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Sisältää 4 Savorak led pollaria ja muuntajan
  • Led pollarin korkeus n. 270 mm
  • Runko RST pulverimaalattu musta
  • Valaisin toimii samalla veneen kiinnitystolppana
  • Led-elementillä 5 vuoden takuu
  • Kolmella sivulla valoristikko, joka valaisee tunnelmallisesti laiturin ja neljäs sivu suojaa vesieliöitä turhalta valolta
  • Valaisimen värilämpötila on 3000K
  • Tulojännite 350mA tasavirtalähde
  • Teho 4W / 350 mA

 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 1120 €

985,00 

Kuvaus

Tunnelmallinen led valo viiden vuoden takuulla

Valaisimen 3000 kelvinin valo on lämpimän sävyinen. Ristikko luo kauniin valokuvion laiturille ja läpinäkyvä suojalevy pehmentää valosta tunnelmallisen ja suojaa vesiroiskeilta tehokkaasti. Led-elementillä on 5 vuoden takuu.

savorak led pollari ja valo

Laiturivalaisimen suunnittelussa on huomioitu vesieliöt

Led pollari valaisee kolmeen suuntaan. Se kiinnitetään laituriin siten, että valaisematon neljäs sivu on veteen päin. Näin vesieliöille ei tule turhaa valoa ja ne pääsevät hyödyntämään vuorokauden valon vaihtelut luonnollisesti.

Järjestelmäperiaate Savorak led-valaisimet

savorak led pollari ilman taustaa

Mattamusta ruostumaton teräsrunko toimii veneen kiinnitys pollarina

Valaisin ristikoiden alapuolella on stopparit veneen kiinnitysköyden sitomista varten. Runko on kestävää ruostumatonta terästä, joka on pulverimaalattu mattamustaksi. Valaisin tolpalla on pituutta noin 27 cm.

CE hyväksytty muuntaja optimoituna led-valoille

Led muuntajan avulla kytket laiturivalaisinsarjan neljä valaisinta yhteen ja virtalähteeseen. CE hyväksytty muuntaja on optimoitu led- valoille. Teho 16,8 W.  Täysin suljettu rakenne IP67-luokituksella.   Molemmissa päissä n. 600 mm kytkentäjohdot. Toimitukseen mukaan myös muovikotelo kiinnitysruuveineen.

Lisätietoja muuntajasta.

savorak tuotteiden muuntaja

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino5 kg (kilogramma)
Mitat11 × 9 cm (senttimetri)