Savorak Riippukeinu

  • Runko RST, pulverimaalattu, mustaSavorak mallisto avainlippu tuote
  • Paino 30kg
  • Kiinnityspisteiden väli n. 290cm
  • Toimitus osina, pakkaus sisältää kokoonpano- ja kiinnitystarvikkeet
  • Toimitus sisältää La Siesta riippumaton, väriltään vihreä
  • Tukeva, säänkestävä Savorak- malliston riippumattoteline

 

Riippukeinun rungon kokoonpano-ohje

 

350,00 

Kuvaus

Tyylikäs ja kestävä riippukeinu

Savorakin riippumattoteline on helppohoitoista ruostumatonta terästä, jossa on tyylikäs mattamusta pinta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teline kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Se sopii erinomaisesti myös tuuliseen laiturikäyttöön, sillä telineen voi kiinnittää rungosta alustaansa. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

savorak-riippumatto

Vihreä riippumatto sisältyy toimitukseen

Riippumatto on 100% puuvilla ja kuivuu nopeasti esimerkiksi sateen jälkeen. Riippumaton maksimikuormitus on 120 kg ja mitat 140 x 200 cm.  Riippumaton hoitoa helpottaa konepestävyys 30 asteessa.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino20 kg (kilogramma)
Mitat190 × 50 × 50 cm (senttimetri)