Search
Close this search box.

HUUTOKAUPPAAN Lip-Lap Uimalautta

Moduuliuimalautta on helppo asentaa ja nostaa talvehtimaan.

  • Mitat 2.8 x 2,2 x
  • Kantavuus noin 800 kg
  • Kansikorkeus n. 20-25 cm

Lähtöhinta 300 €.

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Lip-Lap Laiturin Moduuliuimalautta on erittäin helppokäyttöinen, tukeva ja kantava. Modulaarisen rakenteen vuoksi se on nopeasti asennusvalmis ja helppo kuljettaa. Leveät kannen reunan yli tulevat ponttonit tekevät siitä todella tukevan.

Moduuliuimalautta on erittäin helppo asentaa ja nostaa talvehtimaan myös yksin. Se on erittäin hyvä uimakäyttöön matalan kansikorkeutensa ansiosta. Uimalautta rakentuu neljästä osasta, kahdesta ponttonista ja kahdesta valmiiksi kootusta irrotettavasta elementistä.

Huomioithan että kelluvat laiturit tulee ankkuroida.

Tutustu ankkurointipaketteihimme täällä: ANKKUROINTI

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino230 kg (kilogramma)
Mitat275 × 110 × 100 cm (senttimetri)
Pylväskorkeus

1 m, 1,5 m, 2 m, 2,5 m

SKU FI016-2-3-1 Tuoteryhmä