Savorak Hyppylauta + Uimaporras 6 askelmaa – laituritarvikesetti

Tukevat ja säänkestävät Savorak- malliston Hyppylauta ja 6-askelmaiset uimaportaat valmiina settinä edullisempaan hintaan. Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Savorak uimaporras 6 askelmaa

 • Tuplarunko RST, pulverimaalattu, musta
 • Kääntyvä porrasosa saranoidulla kääntövivulla
 • Porrasosan kallistuskulma 18 astetta
 • Porrasosan mitat 480 x 1250mm
 • Mitta kannesta alaspäin 150 cm
 • Pakkaus sisältää kokoonpano- ja kiinnitystarvikkeet
 • Uimaportaan kokoonpano-ohje

 

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

 

Sään vaihteluita ja käyttöä kestävä hyppylauta laiturille. Metalliosat on maalattu mattamustaksi, joten hyppylauta sopii hyvin yhteen Savorak malliston laituritarvikkeiden kanssa.

 • Mustaksi pulverimaalattu RST runko
 • Säänkestävä
 • Koko 101 x 50 cm
 • 30mm vaneri, jossa sään kestävä kangas.

 

Ilmoitathan tilauksesi lisätiedoissa uimaportaiden askelmien värin. Vaihtoehtoina vihreä tai ruskea.

Huomioithan, että lähetys koostuu useammasta pakkauksesta ja ne saatetaan toimittaa eri aikaan.

 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 1150 €

 

1069,00 

Kuvaus

Valmiina settinä edullisempaan hintaan

Tukevat ja säänkestävät Savorak- malliston Hyppylauta ja 6-askelmaiset uimaportaat valmiina settinä edullisempaan hintaan.

Mattamustat uimaportaat ovat tyylikkäät ja ne kestävät Suomen vaihtelevat sääolot

Uimaportaiden puuosista löydät varmasti laituriin sopivan värivaihtoehdon: vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty.

Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

uimaportaat-laiturilla-lahelta

Leveistä ja tukevista uimaportaista on helppo mennä uimaan ja nousta ylös vedestä

Portaiden yläosa on leveydeltään 66 cm ja puisen porrasosan leveys on 48 cm, joten uimasta on helppo nousta isommankin aikuisen.   Porrasosa on vahvistettu tuplarungolla ja portaiden alaspäin mennessä ulkoneva kallistuskulma (18 astetta) helpottaa portaiden käyttöä. Kuusiportainen uimaporras yltää 150 senttimetrin syvyyteen laiturin kannesta mitattuna. Jos tarvitset pidempiä portaita voit jatkaa portaita kahdella askelmalla jatko-osan avulla, jolloin 8-askelmaiselle uimaportaalle tulee mittaa 200 cm laiturin kannesta mitattuna.

uimaportaat-edesta

Helppohoitoisuutta kääntyvällä porrasosalla

Savorakin uimaporrasosa kääntyy laiturin päälle kääntövivusta nostamalla. Uimaportaiden käyttöikä pitenee ja huolto helpottuu, kun käännät uimaportaat laiturin päälle silloin kun ne eivät ole käytössä. Näin uimaportaat eivät pääse limoittumaan vedessä. Puuosien käyttöikää voit pidentää öljyämällä niitä säännöllisesti.

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

uimaportaat-teitettuna

Jäntevä hyppylauta riemastuttaa uintireissuja

Jänteväksi vahvoilla jousilla rakennettu hyppylauta antaa sopivasti pientä lisäpomppua  uimahyppyyn. 101 x 50 cm kokoinen hyppylauta on tukeva ja kestävää tekoa alaosan ruostumattoman teräsrungon ja neljän jämäkän jousen vuoksi. Hyppylauta sopii kaikille lapsista aikuisiin, maksimipainona 110 kg. Sään kestävä kangaspäällys on miellyttävän pehmeä eikä luisu märkienkään jalkojen alla.

Hyppylauta kiinnitetään laiturin reunaan siten, että hyppylaudan runko on lähellä laiturin reunaa. Kiinnitys onnistuu mukana tulevilla kiinnitystarvikkeilla.

 

Vaikka hyppylauta on tehty tukevaksi, on tärkeää huomioida jousien pitkäkestoisuuden kannalta että laudalta hypitään suoraan eteenpäin, ei laudalta sivulle.

 

hyppylauta-rst-uimaportaat

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino50 kg (kilogramma)
Mitat150 × 100 × 40 cm (senttimetri)
Väri

vihreä, ruskea, lehtikuusi