Search
Close this search box.

Tukikaide, musta

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston tukikaide tekee veneestä, kanootista tai kajakista nousemisesta tai sinne siirtymisestä helpompaa ja turvallisempaa.

  • Korkeus n. 700 mm, leveys n. 500 mm
  • Materiaalina pulverimaalattu ruostumaton teräs

265,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tyylikäs ja kestävä Tukikaide

Tyylikäs ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukikaide on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja pitkäikäistä ratkaisua. Tämä tukikaide tarjoaa turvallisen ja huolettoman ratkaisun auttamaan laiturilta veneeseen, kanoottiin tai kajakkiin siirtymistä ja sieltä nousemista. Sen kestävä rakenne ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä ihanteellisen lisäyksen niin yksityisiin kuin julkisiin laitureihin

 

Helppo asentaa ja ylläpitää

Tämä vahva tukikaide on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi mustalla pulverimaalauksella. Tämä yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä ruostumaton teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas musta pulverimaalaus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Kiinnitys laiturin kanteen kahdeksalla ruuvilla.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino8 kg (kilogramma)
Mitat15 × 52 × 72 cm (senttimetri)