Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Kari Heikkeri
KJH-Palvelut Oy
040-8376675
Toikansuontie 5, 53500 Lappeenranta
kari.heikkeri@gmail.com

Kari Heikkeri

Savorakin Etelä-Karjalan jälleenmyyjän Kapun työstä huomaa helposti, että asiakkaiden on helppo luottaa ammattitaitoiseen ja luotettavaan tekijään. Jo suunnittelu vaiheessa Kapu huomioi rantoihin vaikuttavat tekijät ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on luontevaa ja avointa. Näin rantaan löytyy aina juuri se oikea laituri. Jokainen rantapaikka on Kapulle mahdollisuus ja ongelmakohtiin löytyy aina ratkaisu.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Työurani valtiolla melkein 30 vuoden ajan on ollut käytännön korkeakoulu asiakaspalveluun. Valtion työn ohella olen toiminut 10 vuotta yrittäjänä, joista 7 viimeistä vuotta Savorakin jälleenmyyjänä. Pienet ja vähän isommatkin remontit onnistuvat ja viime vuosina laituriasennuksien mukana on tullut erilaisia rantaprojekteja, kuten rantarakennuksia, terasseja yms. ”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Lähtökohtana pidän, että asiakkaan kanssa lähdetään suunnittelemaan laituria. Asiakkaan tarpeet ja mieltymykset on aina otettava huomioon suunnitelmissa. Ehdottoman tärkeänä pidän paikan päällä tehtyä rantakatselmusta, jossa saa esille asiakkaan todelliset tarpeet ja haaveet. Tällöin asiakas saa myös näkemyksen, onko rannassa millaisia mahdollisuuksia laiturille ja minkälaisia ratkaisuita rantaan on mahdoton saada tehtyä.

Asiakkaalle tulee varmistaa, että tilattu laituri toimii asiakkaan rannassa ja se on heidän tarpeilleen sopiva. Paikan päällä on tärkeää kertoa rehellisesti asiat, jotta saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Asennan välittämäni laiturit itse, joten asiakas saa tällöin kokonaisvaltaisen kuvan laiturista ja sen toimivuudesta rannassa. Rantakatselmuksesta lähtien asiakas pystyy saamaan monipuolisesti tietoa laitureista ja asennustekniikoista, sillä itse tekemällä on helppo seistä hyvän lopputuloksen takana. Asentamalla itse tiedän myös parhaiten, mitkä ratkaisut ovat tehtävissä lopputuloksen onnistumiseksi. Tuotteen perinpohjainen tunteminen auttaa asiakasta saamaan laadukkaan, kestävän ja pitkäikäisen laiturin.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Laatu ja kestävyys ovat Savorak-laitureiden periaatteita. Laitureita valmistettaessa on hyvä työn jälki paras markkinointi keino, johon myös omassa työssäni pyrin. Olen useaan otteeseen ollut tehtaalla auttamassa laitureiden valmistuksessa, joten olen päässyt itse näkemään laitureiden hyvän laadun. Mitä enemmän olen päässyt itse mukaan laitureiden eri työvaiheissa, on helppo myydä hyvää ja laadukasta tuotetta. ”