1. Rantakatselmus

Kun laiturin hankkiminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä. Onnistunein laiturinhankinta syntyy, kun yhdistetään sinun tarpeesi ja meidän asiantuntijuus. Siksi tarjoamme sinulle veloituksettoman rantakatselmusedun. Siinä sinua lähin jälleenmyyjä, oman alueesi paikallinen asiantuntija, tulee katsastamaan rannan muodot, syvyyden ja tuuliolosuhteet paikkaan, jonne laituria ollaan hankkimassa. Samalla voitte keskustella ominaisuuksista, joita laituriltasi odotat. Etu ei sido sinua mihinkään.

Kevyimpiä saunalaitureita lukuunottamatta voit saada kaikkiin laiturimalleihimme paljon lisävarusteita, kuten kääntyvät uimaportaat, valot, kaiteet, törmäyssuojat, penkin ja hyppylaudan.

2. Laiturin valinta

 

Laiturivalinnan jälkeen jälleenmyyjämme tekee sinulle tarjouksen, jota tarkennetaan tarvittaessa.  Valinnan jälkeen sovimme toimitusaikataulun ja tilaus lähetetään Rantasalmen tehtaallemme, jossa laiturisi valmistuu käsityönä.

Rahoitus

Mahdollisuus Nordean joustorahoitukseen. Kysy lisää!

3. Laiturin toimitus

Laituri toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna kaikkia tilattuja osia myöten, tai valmiiksi rantaasi asennettuna "Avaimet käteen" -periaatteella.

Jokainen toimituksemme on viety loppuun asti ja varmistettu, että paketistasi löytyy kaikki se, mitä olet tilannutkin. Myös laiturin asennustarvikkeet sisältyvät toimitukseen, mikäli et halua asennuspalvelua meiltä.

Mielellämme kuitenkin helpotamme työtäsi ja asennamme laiturin rantaan puolestasi. Toimitamme ja asennamme laitureita kaikkialle Suomeen!

Savorakin laituri on kovaa tekoa ja siten se talvehtii huolettomasti vedessä. Tähän laatuvalintaan voit luottaa, sillä se kestää niin tuiskut ja tuulet kuin pakkaset ja paisteetkin!

Huoltopalvelu

Voit luottaa apuumme vielä sen jälkeenkin, kun olet jo ottanut laiturin käyttöösi. Huoltopalvelumme hoitaa esimerkiksi laituriketjujen vaihdot ja säädöt sekä muut huoltotyöt. Annamme lisäksi vinkkejä, miten saat laiturin pysymään hyvänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi uimaportaat kannattaa nostaa vedestä ja kävelysilta irrottaa saranoistaan talven ajaksi, myös puuosat on syytä öljytä säännöllisesti.

Huolto suoritetaan aina erillistä korvausta vastaan.

sv_SESV